Yardım Uygulama simgelerinde isim değişikliği

kuzey.karayel

I <3 Xiaomi
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi mix 2
Meslek
insan kaynakları
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Karalı 10.2.2.0
Telefon Modeli
Mi Mix 2
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba değerli arkadaşlar,
Uygulama simgelerinde isim değişikliği yapılması mümkün müdür?
Asıl sorunum şu: İki farklı Google Kamera kullanıyorum, birisi normal biriside gece modlu. Fakat ikisinde de "kamera" yazıyor. Bunun yanı sıra kendi stock kamerada olunca 3 tane kamera isimli ikon oluyor. Gcam'ların isimlerini değiştirmek istiyorum.
Yardımlarınız için teşekkürler.

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Teşekkürler umarım miui 13 android 12 için ldposed çıkmıştır
Rica ederim. Kullanıyorum ben Miui 13 Android 12de, CustoMiuizer da eklediğim ekran görüntüsündeki geliştiricinin sürümünü yükleyin A12 destekleyen sürüm bu şimdilik.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-09-21-12-35-53-853_com.android.shell.jpg
    Screenshot_2022-09-21-12-35-53-853_com.android.shell.jpg
    336 KB · Görüntüleme: 16
Oyla:

c_gkmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökmen Çelik
Cihazım
Samsung A52 4G
Konular
2
Arkadaşlar aradan epeyce zaman geçmiş ama @manas_ozkan vermiş olduğu linkden uygulamayı indirin sırasıyla uygulamayı açtıktan sonra yüklü apk seçin-x uygulama-düzenle-uygulama ismi ( istediğiniz ismi verin ) -başarı oranını yükseltmek için kutucuğunu işaretleyin-kaydet deyin ( az bekleyin 10-30 saniye kadar )-başarılı ekranı gelecek - yükle deyin sonra dosya yöneticisi dahili veya harici depolama apkaditör-tmp-seç güncelle işlem tamamdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar aradan epeyce zaman geçmiş ama @manas_ozkan vermiş olduğu linkden uygulamayı indirin sırasıyla uygulamayı açtıktan sonra yüklü apk seçin-x uygulama-düzenle-uygulama ismi ( istediğiniz ismi verin ) -başarı oranını yükseltmek için kutucuğunu işaretleyin-kaydet deyin ( az bekleyin 10-30 saniye kadar )-başarılı ekranı gelecek - yükle deyin sonra dosya yöneticisi dahili veya harici depolama apkaditör-tmp-seç güncelle işlem tamamdır
Not : Not : google play dışında apk olarak inen uygulamalarda işe yarıyor

Son düzenleme:
Oyla:

c_gkmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökmen Çelik
Cihazım
Samsung A52 4G
Konular
2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Not : google play dışında apk olarak inen uygulamalarda işe yarıyor
Not 2 : Bazı uygulamalarda işe yaramıyor google play veya apk )

Oyla:
Üst Alt