Yardım Uygulama pil tasarruf ayarı

Orkutcorcik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Samsung
Konular
2
Arkadaşlar merhabalar.

Eski telefonum Xiaomi redmi Note 10 pro ve Xiaomi redmi notlarda ayarlar pil ayarları bu modele girdikten sonra sağ üstte ayarlar işareti oluyordu ve uygulamaların arka planda kısıtlama yapılıp yapılmayacağına dair seçenekler seçebiliyorsunuz fakat Poco X6 pro'da ayarlardan pile girdiğinizde sağ üstte böyle bir ayar butonu yok uygulamalara tek tek girip pil tasarruf modunu seçebiliyorsunuz bilgisi olan var mı. ( Arka planda kısıtla yada kısıtlama yok vb olan kısımdan bahsediyorum)

Ekli dosyalar

• IMG_20240204_182946.jpg
    IMG_20240204_182946.jpg
    235 KB · Görüntüleme: 44

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Hyper OS'daki güvenlik uygulaması sürümünden kaynaklanıyor bildiğim kadarıyla. Tek tek manuel olarak yapmanız gerekiyor.

02Yasin02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
7.1.1
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Bilgisi olan arkadaşlardan yorum gelirse sevinirim.

ULzoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sahin
Cihazım
poco x6 5g
Konular
0
Arkadaşlar merhabalar.

Eski telefonum Xiaomi redmi Note 10 pro ve Xiaomi redmi notlarda ayarlar pil ayarları bu modele girdikten sonra sağ üstte ayarlar işareti oluyordu ve uygulamaların arka planda kısıtlama yapılıp yapılmayacağına dair seçenekler seçebiliyorsunuz fakat Poco X6 pro'da ayarlardan pile girdiğinizde sağ üstte böyle bir ayar butonu yok uygulamalara tek tek girip pil tasarruf modunu seçebiliyorsunuz bilgisi olan var mı. ( Arka planda kısıtla yada kısıtlama yok vb olan kısımdan bahsediyorum)
ayarlardan >pil kısmına git orada aşağı kaydırdıkdan sonra uygulamaların ne kadar pil kullandığı gösteriyor oradan istediğin bir uygulama ustune bas pil koruması geliyor orada ayar yerini bulamadım ama oradan değiştiriliyor onu keşf ettim🫡

Üst Alt