Madem istediniz yazayım

Şu mesajınızdan çıkardım
Teker teker bakalım...
Kanka : Foruma ilk mesajını yazan ve hakkında hiç bir şey bilmediğiniz birine kanka diyerek hitap etmişsiniz. Belki de önünde el pençe divan duracağınız bir büyüğünüz bu üyemiz. Oysa siz yaşıtınız hatta sizden daha küçük olduğunu, toplumsal yapıkda sizden çok daha düşük olduğunu varsayarak "kanka" demeyi uygun görmüşsünüz. Bırakınız bunları bir çocuğa bile forum ortamında bu şekilde hitap etmek forum adabına aykırıdır.
bootloader e geliştirici seçeneklerinden bak: Emir kipi kullanılmış. Yani rica veya tavsiye yok sadece emir var. Statünüzün bu arkadaşımızdan daha yüksek olduğunu ve ona emir verebileceğinizi size düşündüren nedir?
(mi kilit durumu) : Geliştirici seçenekleri altında açıklaması olmasına rağmen bu açıklamayı bile göremeyeceğini düşünmüş ve parantez içine ekleme ihtiyacı hissetmişsiniz.
ve sıfırlamadan başka yolu yok : Esasında pek çok yol da var ama bunları açıklamak veya araştırmak yerine "sen araştırmaya değmezsin" mı demek istediniz?
ama İMEİ ZORT OLUR : Bir de büyük harflarle ZORT OLUR demişsiniz ki açıklama yapmaya benim terbiyem el vermiyor.
Direkt sıfırlama bootloader i soyle sonra bakarız : İmla kurallarına uymaya dahi gerek görmeden emir kipi kullanımı ile "zaten çok önemli değil" intibaı uyandırmaya çalışmış sonunda kullanılan birinci çoğul şahıs ekiyle de sizden çok daha bilgili ve tecrübeli oldukları çok açık olan diğer forum kullanıcılarını yok saymaya çalışmış ve soru sahibini size bağlı, sadece sizin çözümünüze muhtaç gibi göstermeye çalışmışsınız...
Bu mesajın üzerine de üşenip yapay zekaya sormuş, doğrulunu kontrol etmeden buraya cevap olarak yazmışsınız. Belki geçmiş mesajları okur ve hatalarınızı görürsünüz diye sadece kısa bir cümle ile uyarmaya çalışmıştım ama ayrıntı istemişsiniz ve bunları yapay zekaya başvurmadan teker teker elle yazmak zorunda kaldım. Umarım tekrar etmezsiniz. İyi forumlar.