Yardım Uygulama kilidi unuttum

warmfruit50

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
redmi note 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Sürüm 13
Telefon Modeli
Redmi note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Uygulama kilifi unuttum şifremi unuttum diyince telefon sıfırlamaya gönderiyor mi hesabı eklemedim nasıl kaldırrım bide telefon kaçak sonradan imei atılmış

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Uygulama kilifi unuttum şifremi unuttum diyince telefon sıfırlamaya gönderiyor mi hesabı eklemedim nasıl kaldırrım bide telefon kaçak sonradan imei atılmış
Güvenlik uygulamasını devre dışı bırakıp deneyin. Muhtemelen çözüm olacaktır.

Oyla:

Lahmacun47

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
6
Madem istediniz yazayım :) Şu mesajınızdan çıkardım

Teker teker bakalım...

Kanka : Foruma ilk mesajını yazan ve hakkında hiç bir şey bilmediğiniz birine kanka diyerek hitap etmişsiniz. Belki de önünde el pençe divan duracağınız bir büyüğünüz bu üyemiz. Oysa siz yaşıtınız hatta sizden daha küçük olduğunu, toplumsal yapıkda sizden çok daha düşük olduğunu varsayarak "kanka" demeyi uygun görmüşsünüz. Bırakınız bunları bir çocuğa bile forum ortamında bu şekilde hitap etmek forum adabına aykırıdır.

bootloader e geliştirici seçeneklerinden bak: Emir kipi kullanılmış. Yani rica veya tavsiye yok sadece emir var. Statünüzün bu arkadaşımızdan daha yüksek olduğunu ve ona emir verebileceğinizi size düşündüren nedir?

(mi kilit durumu) : Geliştirici seçenekleri altında açıklaması olmasına rağmen bu açıklamayı bile göremeyeceğini düşünmüş ve parantez içine ekleme ihtiyacı hissetmişsiniz.

ve sıfırlamadan başka yolu yok : Esasında pek çok yol da var ama bunları açıklamak veya araştırmak yerine "sen araştırmaya değmezsin" mı demek istediniz?

ama İMEİ ZORT OLUR : Bir de büyük harflarle ZORT OLUR demişsiniz ki açıklama yapmaya benim terbiyem el vermiyor.

Direkt sıfırlama bootloader i soyle sonra bakarız : İmla kurallarına uymaya dahi gerek görmeden emir kipi kullanımı ile "zaten çok önemli değil" intibaı uyandırmaya çalışmış sonunda kullanılan birinci çoğul şahıs ekiyle de sizden çok daha bilgili ve tecrübeli oldukları çok açık olan diğer forum kullanıcılarını yok saymaya çalışmış ve soru sahibini size bağlı, sadece sizin çözümünüze muhtaç gibi göstermeye çalışmışsınız...

Bu mesajın üzerine de üşenip yapay zekaya sormuş, doğrulunu kontrol etmeden buraya cevap olarak yazmışsınız. Belki geçmiş mesajları okur ve hatalarınızı görürsünüz diye sadece kısa bir cümle ile uyarmaya çalışmıştım ama ayrıntı istemişsiniz ve bunları yapay zekaya başvurmadan teker teker elle yazmak zorunda kaldım. Umarım tekrar etmezsiniz. İyi forumlar.
Doğruluğunu kontrol etmediğimi nereden çıkardınız ben yinede bilmiyordur diye yazıyorum o parantezleri, insanlarla samimi bir şekilde yaklaşıyorum size öyle gelmese bile belki bilmiyordu siz nereden biliyorsunuz ayrıca yapay zekaya bakınca kıyamet kopmuyor önemli olan uzunca yazmak değil önemli olan kısa ve öz olmak birde herşey Türkçe değil. Ayrıca terbiye meselesini açıpta bana hakaret etmeye çalıştığınız ne kadar da belli tek yazı yazarak insan olunmaz

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Doğruluğunu kontrol etmediğimi nereden çıkardınız ben yinede bilmiyordur diye yazıyorum o parantezleri, insanlarla samimi bir şekilde yaklaşıyorum size öyle gelmese bile belki bilmiyordu siz nereden biliyorsunuz ayrıca yapay zekaya bakınca kıyamet kopmuyor önemli olan uzunca yazmak değil önemli olan kısa ve öz olmak birde herşey Türkçe değil. Ayrıca terbiye meselesini açıpta bana hakaret etmeye çalıştığınız ne kadar da belli tek yazı yazarak insan olunmaz
Kontrol etseniz yanlış bilgiyi yazmazdınız herhalde. Yoksa bile isteye forumda yanlış bilgi mi paylaştınız?

Samimiyet tanıdığınız insanlarla iyidir. Tanımadığınız insanlarla samimi olmaya çalışırsanız adı laubalilik olur.

Haklısınız önemli olan uzun veya kısa yazmak değil açıklayıcı olmak ve bu forumda her şey Türkçe. Dili düzgün kullanmak lazım. Örneğin terbiye meselesini açmış olmamı hakaret olarak algılıyorsanız demek ki terbiye ile ilgili ciddi sıkıntılarınız var demektir. Terbiye ile ilgili sıkıntısı olmayan kişi eyvallah der geçer. Yazdığınızdan bu çıkıyor. :)

Oyla:
Üst Alt