Yardım Uygulama kilidi ile açılan uygulamaları kullanamıyorum

vdtk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vedat Kaynar
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Telefonumu parmak izi ile açabildiğim halde,uygulama kilidi desenini unuttuğumdan dolayı uygulama kilidi aktif olan beş uygulamayı açamıyorum.Bunlar WhatsApp,Telefon,Mesaj(SMS),Galeri ve Notlar uygulamaları.Bu nedenle telefonumu kullanamıyorum.
İsteğim,uygulama kilidini pasif hale getirip telefonumu tam kapasite kullanabilmek.Acil yardım.
Telefonum ''Redmi 5 Plus''
Bu uygulamalara girdiğimde
ekrandaki yazı şu şekilde,
''Uygulama kilidi şifrenizi girin
Parmak izi okunamadı''
Oysa parmak izini telefonumu açarken kullanabiliyorum.

Son düzenleme:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
432
Telefonumu parmak izi ile açabildiğim halde,uygulama kilidi desenini unuttuğumdan dolayı uygulama kilidi aktif olan beş uygulamayı açamıyorum.Bunlar WhatsApp,Telefon,Mesaj(SMS),Galeri ve Notlar uygulamaları.Bu nedenle telefonumu kullanamıyorum.
İsteğim,uygulama kilidini pasif hale getirip telefonumu tam kapasite kullanabilmek.Acil yardım.
Telefonum ''Redmi 5 Plus''
Bu uygulamalara girdiğimde
ekrandaki yazı şu şekilde,
''Uygulama kilidi şifrenizi girin
Parmak izi okunamadı''
Oysa parmak izini telefonumu açarken kullanabiliyorum.

Güvenlik uygulaması altında yer alan Uygulama Kilidi seçenekleri altından Mi Hesabınıza ait şifrenizi kullanarak uygulama kilidi parolanızı sıfırlayınız.

Oyla:

vdtk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vedat Kaynar
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenlik uygulaması altında yer alan Uygulama Kilidi seçenekleri altından Mi Hesabınıza ait şifrenizi kullanarak uygulama kilidi parolanızı sıfırlayınız.
Yazdıklarınızı sorun oluştuğu ilk anda tekrar tekrar yine yapmıştım.Şimdi yine yaptım.Yaptıklarım sırasıyla,
Güvenlik uygulaması altındaki ''Uygulama Kilidi'' seçeneğinden şifreyi girdim.Şifre geçersiz yazısı çıktı.
Şifremi unuttum seçeneğimden e-mail adresime doğrulama kodu gönderildi.Bu kodu girerek şifremi değiştirdim.Yeni şifrem onaylandı.Buradan yeni şifremle hesabıma giriş yapmak istedim.Yine geçersiz şifre uyarısı geldi.İşlemleri tekrarladıkça hep aynı sonuç.Her defasında şifre geçersiz yazısıyla karşılaşıp,
-şifremi unuttum
-e-mail hesabıma doğrulama kodu
-yeni şifre oluştur
-yeni şifre onaylanır
yeni oluşturduğum şifremle Mi hesabıma tekrar
girdiğimde yine geçersiz şifre yazısı çıkmakta.
Sonuç başarısız.
Acil çözüm

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
432
Yazdıklarınızı sorun oluştuğu ilk anda tekrar tekrar yine yapmıştım.Şimdi yine yaptım.Yaptıklarım sırasıyla,
Güvenlik uygulaması altındaki ''Uygulama Kilidi'' seçeneğinden şifreyi girdim.Şifre geçersiz yazısı çıktı.
Şifremi unuttum seçeneğimden e-mail adresime doğrulama kodu gönderildi.Bu kodu girerek şifremi değiştirdim.Yeni şifrem onaylandı.Buradan yeni şifremle hesabıma giriş yapmak istedim.Yine geçersiz şifre uyarısı geldi.İşlemleri tekrarladıkça hep aynı sonuç.Her defasında şifre geçersiz yazısıyla karşılaşıp,
-şifremi unuttum
-e-mail hesabıma doğrulama kodu
-yeni şifre oluştur
-yeni şifre onaylanır
yeni oluşturduğum şifremle Mi hesabıma tekrar
girdiğimde yine geçersiz şifre yazısı çıkmakta.
Sonuç başarısız.
Acil çözüm
i.mi.com adresine giriş yapıp ve bu adreste kabul edilen şifre ile uygulama kilidini sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Oyla:

vdtk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vedat Kaynar
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi Hesabıma giriş yaptığım şifreyle uygulama kilidini sıfırlayamadım.
''Hesap doğrulanamadı
Geçersiz kullanıcı adı veya şifre'' uyarısı çıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonumu kullanamıyorum.Nedeni,parmak izimin güvenlik uygulamasında kabul edilmemesi.Oysa telefonumu parmak izi ile açabiliyorum.Sanırım parmak izimin ilk okunamadığı süreçte bakım menüsünde ekranda görünen ''Data Wipe'' ve sonra da ''Reboot'' seçeneğine tıklamam olabilir.Fakat bu menüyü bir daha göremedim.Forumdaki Araçlardan ''Unlock'' aracını yine şifre kabul edilmeme nede
niyle ilerleyemedim.Telefonumun kilidini açmak için Araçlardan yönlendirildiği şekilde gitmeme karşın şifremin tekrar tekrar değiştirdiğim halde her seferinde hatalı olarak görmesi.Kendi yapabildiklerim bunlar.Hatta telefonuma piyasadaki Android Root uygulamalarıyla root atmak istedim.Garantisinin kaybolması artık hiç önemli değildi.Root işlemi %33 lerde desteklenmiyor uyarısıyla uygulama sonlandı.Bunu da başaramadım.Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Oyla:

fibinacci41

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Junior
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Ya bu sorunun fabrika ayarlarına dönmeden veya root yapmadan bir çözümü yokmu ?

Oyla:
Üst Alt