Rom değiştirceksinizMerhaba, Bende de aynı sorun var. Çözüm buldunuz mu ?
Teşekkür ederimRom değiştirceksiniz
Konuyu iyi okudunuz mu?Endonezya MIUI 13 romu yüklü. Uygulama kasasındaki widgetleri ana sayfaya nasıl eklerim? Uygulama kasasından tasinmiyor.
Bir çözüm buldun mu bende seninle aynı durumdayım nasıl yükledinEndonezya MIUI 13 romu yüklü. Uygulama kasasındaki widgetleri ana sayfaya nasıl eklerim? Uygulama kasasından tasinmiyor.
Custom eu da çalışıyor bu arada . Miui 12.0.4 te kullanıyorum .Global uygulama kasasına yeni güncelleme geldi bununla yeni widgetleri kullanabiliyoruz artık.
Global romlarda çalışır. Custom romlarda denenmemiştir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ana sayfaya eklemek için Play Store'dan activity launcher indirip uygulama kasasını bulun, picker.business.home.pages.PickerHomeActivity seçeneğine tıklayıp istediğiniz widgeti anasayfaya ekleyin.
Hocam dosyayı indiriyorum "paket geçersiz göründüğünden uygulama yüklenmedi" diyor sürüm= 13.0.1Global uygulama kasasına yeni güncelleme geldi bununla yeni widgetleri kullanabiliyoruz artık.
Global romlarda çalışır. Custom romlarda denenmemiştir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ana sayfaya eklemek için Play Store'dan activity launcher indirip uygulama kasasını bulun, picker.business.home.pages.PickerHomeActivity seçeneğine tıklayıp istediğiniz widgeti anasayfaya ekleyin.
Play Storedan yüklemeyi deneyinHocam dosyayı indiriyorum "paket geçersiz göründüğünden uygulama yüklenmedi" diyor sürüm= 13.0.1