Widgetler i ana sayfaya eklemek için yine aktivty launcjer mi kullanıyoruz mesela uygulama kasası içinden kimi videolarda görmüştüm ayarların yanında + işareti vardı onunla ekleniyordu o gelmiş mi acaba?Aynı bir fark yok
Maalesef aynı yerden açılıyorWidgetler i ana sayfaya eklemek için yine aktivty launcjer mi kullanıyoruz mesela uygulama kasası içinden kimi videolarda görmüştüm ayarların yanında + işareti vardı onunla ekleniyordu o gelmiş mi acaba?
Bu olmamış keşke uygulama içinden yapılsa biraz daha çeşitli olsa mui13 widgetleri gibi çok güzel olurdu...bakalım ilerde inşallah bunun gibi olabilir hocam..Maalesef aynı yerden açılıyor
Denedim çalışmıyor şuanlıkPoco Launcher'da bildiğim kadarıyla çalışmıyor ama denenebilir.
Gelir diye düşünüyorum hocam bi güncellemeye bakarBu olmamış keşke uygulama içinden yapılsa biraz daha çeşitli olsa mui13 widgetleri gibi çok güzel olurdu...bakalım ilerde inşallah bunun gibi olabilir hocam..
İnşallah hocam bakacağız bekleyip göreceğiz inşallah...Gelir diye düşünüyorum hocam bi güncellemeye bakar