Yardım Uygulama içi link paylaşımında program kapanıyor

W4D3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ugur
Cihazım
K20 pro
Konular
2
Merhabalar mi note 10 pro yd imei kayıtlı 13.01 kararlı yazılımlı telefonumda yeni başlayan bir sorunla karşılaştım link paylaşım yapınca uygulama kapanıyor(hepsiburada n11 Karaca trendyol vb) uygulama ayarlarını sıfırlıyorum bir uygulamaya girince 1 defaya mahsus düzeliyor 2 ci defa gönderim yapmak istediğimde tekrar hangi uygulamada isem kapanıyor.bu sorunu nasıl çözebilirim

asistan1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
xiaomi
Konular
0
Aynı sorun bende de var. Hepsiburada, hatta banka uygulamalarında IBAN paylaşınca da kapanıyor. Sanırım sorun uygulamalarda değil paylaş butonuna basınca ekrana gelen pop-up gibi ekran hatalı. Nasıl çözülür bilgim yok. Çözüm varsa bilen varsa sevinirim. Can sıkmaya başladı. Haritalarda konum bile paylaşmıyor:) telefon mi 9T pro

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Aynı sorun dün akşam eşimin cihazında da oldu. Son kullanılan uygulamalar ekranından arka planda çalışan tüm uygulamaları kapattığımda düzeldi. Muhtemelen "bağlantı paylaşılıyor" ekranında gelen Xiaomi'nin bloatware uygulamalardan biri sorunlu.

W4D3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ugur
Cihazım
K20 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun dün akşam eşimin cihazında da oldu. Son kullanılan uygulamalar ekranından arka planda çalışan tüm uygulamaları kapattığımda düzeldi. Muhtemelen "bağlantı paylaşılıyor" ekranında gelen Xiaomi'nin bloatware uygulamalardan biri sorunlu.

Evet kısa süreli çözüm yolu 2-3 sn geçikmemek gerekiyor formatlık diye düşünüyordum ama sorunu yaşayan yeni kişilerde olmuş pup-upa nasıl müdahale ediliyor acaba oradakileri kaldırma imkanı var ise bir ihtimal çözüm olabilir

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Evet kısa süreli çözüm yolu 2-3 sn geçikmemek gerekiyor formatlık diye düşünüyordum ama sorunu yaşayan yeni kişilerde olmuş pup-upa nasıl müdahale ediliyor acaba oradakileri kaldırma imkanı var ise bir ihtimal çözüm olabilir
Pop-Up içerisinde yer alan uygulamaların birinden kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum hocam. Detaylı incelemedim ama bu bölümde görünen uygulamaların izinlerini kontrol etmeyi deneyebilirsiniz.

Üst Alt