cihaz rootsuz olunca proğramda bi işe yaramıyorç
<!-- whether the device supports app hiding-->
<bool name="support_app_hiding">true</bool>
?Biraz araştırma sonucu, mesajımı düzeltiyorum. Miui Romlardada Uygulama Gizleme Seçeneği Mevcut. Fakat niye Devreye almadılar bilemiyorum.
KAYNAK KOD:
Kod:<!-- whether the device supports app hiding--> <bool name="support_app_hiding">true</bool>
?
MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz açarmısınız anlamındaydı o soru işareti
Biraz açarmısınız anlamındaydı o soru işareti
MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben anladım hocamGayet açık hocam. Kaynak kodlar da ayar seçeneğini koymuşlar fakat aktif etmemişler. Belli ki başka bir yerde hataya neden oluyordur.
Merhaba Arkadaşlar, uygulama için işe yarar mı bilmiyorum ancak keşfettiğim bir özelliği açıklamak isterim.
Cihazda bulunan dosya simgesine tıklayıp açılan pencerede parmağımızı yukarıdan aşağı sürüklediğimizde gizli klasörleri görüntüleme ekranına geçiyor. bunun için parmağımızı okutuyoruz veya hangi kilit seçeneğimiz mevcut ise onu girip geçiyoruz.
karşımıza dosyaları şimdi gizle seçeneği çıkıyor ve bastığımızda dahili depolamaya girip istediğimiz klasördeki bir bilgiyi gizleyebiliyoruz.
Örnek: DCIM klasörü - Camera klasörü ve içinden seçtiğimiz resimleri gizlemek gibi.
Umarım faydalı olmuştur ve daha önce paylaşılmamıştır.
Saygılarımla,
Üzüldüm napalım yenilik işte alışacağızNe Yazıkki Daha Önce Paylaşılmıştı, Pekiştirme İçin Teşekkürler