- Adım
- Arif
- Cihazım
- Xiaomi mi 8
- Konular
- 11
Güncelleme yeni mi geldi ?
Hocam resimdeki araçlar/hızlı fonksiyonların en sonunda kişi ekleyebilirsiniz.Bu launcherda kisileri kisayol olarak ekrana nasil ekleyebiliriz
Bende "kişi" yok malesef. Olmadi bir veriler temizleyip denerim. TeşekkürlerHocam resimdeki araçlar/hızlı fonksiyonların en sonunda kişi ekleyebilirsiniz.
Hocam Launcher güncellemesi ile coğu cihaza geldi sanirim aktif etmeyi deneyinHocam mi 9 Se bayadır güncelleme almadım 10.0.6 sürümün de bekliyorum, bu uygulama çekmecesini görünce çok sevindim hemen foruma girdim mi 9 Se gelen varmı bana daha dağıtılma dı
Rehber Kısmından Deniyebilirsiniz sanirimBu launcherda kisileri kisayol olarak ekrana nasil ekleyebiliriz
Malesef olmuyor. Launcherin kendisi ile alakali sanirim. Baska launcherlarda kisi widget secenekleri cikiyor. Hatta degisik degisik secenekler var.Rehber Kısmından Deniyebilirsiniz sanirim
Hocam benim uygulama çekmecesi cihazı sifirlayinca gitti .nasıl geri getirebiliriz .Tamam hocam
Google Kişiler'den kaynaklanıyordur hocam.Olmadi yine. Verileri temizledim. Widgetlerde kisilerin oldugu yerde bos widget var. Uzerine tiklayinca bu uygulama yuklenmedi diyor.
Sonra apk olarak 4.16.0.1516 numarali alpha veriyonu yukledim bu sefer o widget de kayboldu yine. 4.15.0.1429 Release surumu de ayni
Eea rom kullaniyorum. Google kisilerden mi kaynaklaniyor acaba
Bu arada system launcherin sizlerdeki son surum numarasi kac?
Zannetmiyorum. Cunku diger her launcherda calisiyor. Bir tek mi launcher google kisiler widgetlerini ve baska mi disinda baska uygulamalarin widgetlerini gormuyor.Google Kişiler'den kaynaklanıyordur hocam.