Yardım Uygulama Arka Planda Kapanıyor

the_hood

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.1
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba Arkadaşlar Örnek Olarak Pubgden Çıkıyorum 10-15 Saniye Hatta Daha Az Sora Döndüğümde Yeniden Başlatıyor Arkaplanda Kilitlediğimde Bile. Birtek Youtube Google Gibi Uygulamalarda Arkaplanda Kilidlediğimde Yeniden Başlamıyor Yardım Edermisiniz.

ForzaJuve69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
"Güvenlik" uygulamasından pil kısmını açıp resimdeki "uygulama pil tasarrufu" kısmına gelin. Pubg yi bulup "kısıtlama yok" seçeneğini seçin. Belki faydası olur.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-09-02-11-52-30-882_com.miui.powerkeeper.jpg
    Screenshot_2020-09-02-11-52-30-882_com.miui.powerkeeper.jpg
    205,7 KB · Görüntüleme: 28
Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Merhaba Arkadaşlar Örnek Olarak Pubgden Çıkıyorum 10-15 Saniye Hatta Daha Az Sora Döndüğümde Yeniden Başlatıyor Arkaplanda Kilitlediğimde Bile. Birtek Youtube Google Gibi Uygulamalarda Arkaplanda Kilidlediğimde Yeniden Başlamıyor Yardım Edermisiniz.
Uygulamayı seçip pil tasarufunu yok olarak işaretleyin ve otomatik başlatmayı aktif hale getirin.

Oyla:

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
26
Arkaplanda çok fazla uygulama çalışıp rami dolduruyorsa pubg çok ram harcayan bir uygulama olduğu için telefon kendini rahatlatmak açısından en çok ram harcayan uygulamayi kapatabilir. Kullanmadiginiz uygulamalarin arkaplan etkinliklerini kisitlarsaniz ram kullanimi azalir telefon rahatlar

Oyla:

the_hood

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkaplanda çok fazla uygulama çalışıp rami dolduruyorsa pubg çok ram harcayan bir uygulama olduğu için telefon kendini rahatlatmak açısından en çok ram harcayan uygulamayi kapatabilir. Kullanmadiginiz uygulamalarin arkaplan etkinliklerini kisitlarsaniz ram kullanimi azalir telefon rahatlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl ?

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Son uygulamalar kısmından uygulamaya kilit koyarsanız yukarıda anlatılan her şey otomatik gerçekleşir ve uygulama kapanmaz. haha--
Son uygulamalar kısmına girin ve uygulama penceresine basılı tutup kilit butonuna basın.
Kilitleme yöntemi de fayda sağlamazsa Ram yetersiz geliyor olabilir. Game Turbo kullanın.

Oyla:

the_hood

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son uygulamalar kısmından uygulamaya kilit koyarsanız yukarıda anlatılan her şey otomatik gerçekleşir ve uygulama kapanmaz. haha--
Son uygulamalar kısmına girin ve uygulama penceresine basılı tutup kilit butonuna basın.
Kilitleme yöntemi de fayda sağlamazsa Ram yetersiz geliyor olabilir. Game Turbo kullanın.
Reis Her Yolu Deniyorum Sanırım Kullanmadığım Uygulamaları Silicem

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Reis Her Yolu Deniyorum Sanırım Kullanmadığım Uygulamaları Silicem
Evet gereksiz uygulamaları temizleyin en başta.
İlave olarak
Güvenlik uygulamasına girin.
Ayarlar/ Pil Optimizasyonu/ Uygulama Pil Tasarrufu yolunu izleyin.
Sağ üstten sistem uygulamalarını göstere basıp sürekli bildirim yollamayan arkaplanda kullanmadığınız tüm uygulamalar için Arka plan etkinliklerini kısıtlayın.
Uygulamalara basılı tutarak çoklu seçim yapabilirsiniz tek tek yapmaya gerek yok.
Bu ayarı çok sık kullandığınız Uygulamalara uygulamayın ama öyle olursa sürekli kapat aç durumu nedeniyle çok fazla şarj tüketir cihaz.

Oyla:

the_hood

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Evet gereksiz uygulamaları temizleyin en başta.
İlave olarak
Güvenlik uygulamasına girin.
Ayarlar/ Pil Optimizasyonu/ Uygulama Pil Tasarrufu yolunu izleyin.
Sağ üstten sistem uygulamalarını göstere basıp sürekli bildirim yollamayan arkaplanda kullanmadığınız tüm uygulamalar için Arka plan etkinliklerini kısıtlayın.
Uygulamalara basılı tutarak çoklu seçim yapabilirsiniz tek tek yapmaya gerek yok.
Bu ayarı çok sık kullandığınız Uygulamalara uygulamayın ama öyle olursa sürekli kapat aç durumu nedeniyle çok fazla şarj tüketir cihaz.
Bir Çoğunu Yapdım Kardeş Ama Fotoya Bak Nie Böyle Oluyo Temizliyorumda 1200-1400 Oluyo Sora Yine Aynı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt