Soru Uygulama açarken ekranda beliren anlamsız görüntü

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Merhaba son zamanlarda fark ettigim cihazın sistem uygulamalarına girerken uygulama açılmadan önce ekranda açtığım uygulamaya ait duvar kağıdı gibi bişey beliriyor 1sn kadar. Sonrasında uygulama açılıyor. Örneğin mi tarayıcıyı açıyorum ve direk açılması gerekirken önce ekrana içinde tarayıcının simgesinin de olduğu wallpaper tarzı bir görüntü geliyor daha sonra tarayıcı açılıyor. Hava durumunda da durum aynı. Daha önce böyle bişey yoktu garip geldi sizde de böyle mi? Bu arada 9.2.2.0 sürümünü kullanıyorum

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
1231243 hocam performans ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Galiba sistem reklamları yerine gösterilen bir splash screen. msa uygulaması yetkilerini ve reklam izni verdiğimde splash screen yerine reklam geliyor. Yarın müsait bir zamanda daha detaylı bir test yapacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Note 2 global beta var şu an hocam.
O da olabilir hocam MSA olaylarını tam bilmiyorum sizinde başınıza gelmiş aynı olay size de çözüm bulmamız lazım :)

Hocam cpu tarafında sıkıntı görünmüyor 4 işlemci 1.9 diğer 4u 2.4 olarak normal görünüyor açıkçası aklıma şuan başka bir şey gelmiyor.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
O da olabilir hocam MSA olaylarını tam bilmiyorum sizinde başınıza gelmiş aynı olay size de çözüm bulmamız lazım :)

Hocam cpu tarafında sıkıntı görünmüyor 4 işlemci 1.9 diğer 4u 2.4 olarak normal görünüyor açıkçası aklıma şuan başka bir şey gelmiyor.

Açıkçası çok rahatsız edici değil hocam. Hatta hoş bile görünüyor ama sebebi ben de merak ettim :)

(MSA : MIUI System Ads. Sistem reklamlarının gösterilmesini sağlayan uygulama)

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Açıkçası çok rahatsız edici değil hocam. Hatta hoş bile görünüyor ama sebebi ben de merak ettim :)

(MSA : MIUI System Ads. Sistem reklamlarının gösterilmesini sağlayan uygulama)
Anladım şuanda ama çözümü var mı merak ettim :)

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27

bende tıkandım hocam benım aklımada gelmıyor . En basştan bu zamana kadar bu olmuş olsa neyse derdim fark etmezdim bile ama sonradan olunca insan sorguluyor :)

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
bende tıkandım hocam benım aklımada gelmıyor . En basştan bu zamana kadar bu olmuş olsa neyse derdim fark etmezdim bile ama sonradan olunca insan sorguluyor :)
Sorgulamaniz normal tabii... Pekii uygulamanın eski bir apksini kurup dener misiniz ?

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Valla denedim hocam yinede aynı :)
Saçma olacak biliyorum ama geliştirici seçeneklerinden "taklit sd card optimizasyonu" kapatıp cihazı yeniden başlatıp deneyin birde

Birde ondan önce ayarlar - yüklü uygulamalar - sağ üste basıp "uygulama tercihlerini sifirlayin"

Son düzenleme:
Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Saçma olacak biliyorum ama geliştirici seçeneklerinden "taklit sd card optimizasyonu" gazabı kapatıp cihazı yeniden başlatıp deneyin birde

Birde ondan önce ayarlar - yüklü uygulamalar - sağ üste basıp "uygulama tercihlerini sifirlayin"
Tamam hocam bir deneyeyim. o sd kart seçeneğini benimde garibime gitmişti deneyelim bakalım :)

Saçma olacak biliyorum ama geliştirici seçeneklerinden "taklit sd card optimizasyonu" kapatıp cihazı yeniden başlatıp deneyin birde

Olmadı hocam sanırım çözümü yok alısacagız mecburen:?

Son düzenleme:
Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Tamam hocam bir deneyeyim. o sd kart seçeneğini benimde garibime gitmişti deneyelim bakalım :)

Olmadı hocam sanırım çözümü yok alısacagız mecburen:?
Temadan olabilir mi?

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Link 2sd uygulaması ile MSA sistem uygulamasını dondurdum ve sorun çözüldü ilgilenip fikrini yazan yardımcı olan herkese teşekkürler :)

Oyla:
Üst Alt