Yardım Usb otg Sorunum

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
İyi aksamlar degerli forumdaslar.
Cihazim Redmi Note 7 Eu beta 9.8.29 yuklu Root var.
elimdeki flash bellek ve tasinabilir harddiskimi telefonda kullanmak icin Usb Typce-C otg donusturucu aldim.Bagliyorum ama assagidaki 2 sorun ortaya ckiyor.

1- WD My passport 1TB= Bagladigimda format atmami istiyor.

-Sandisk 4GB Flash bellek=Baglaniyor bildirim geliyor.Cihazim>Depolama Kisminda usb yi ve kapasiteyi goruyorum.Ama hicbirsekilde dosya yoneticilerinde goremiyorum.Dolayisiyla veri alisverisi yapamiyorum..

Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

MamiMustiSaydam1903

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Mustafa
Cihazım
Poco F5 Pro, MI
Meslek
Grafiker
Konular
25
Madem usb den bahsettik şu lanet virus ü nasıl temizleriz hani her flaşa bulaşan flaşa basarsın içinde başka bir flaş çıkar ona basınca içini görürsün. Bu virusü herkes biliyor. Evet sizdeyiz dinliyorum

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Nasıl temizleyize cevap veremeyeceğim. :((

Ama şimdiye kadar USB den gelen virüslerle ilgili iki önlem aldım, hatta üç diyeyim.

1- Bilgisayardaki Ayarlar bölümünden Usb gibi cihazları takar takmaz görünsün (AUTO) şeklindeki çentiği iptal ediyorum ve hiç bir şey yapmaya getiriyorum.

2- Bilgisayara taktığım USB veya Diğer Harici HDD leri mutlaka tarama yaptırıyorum.

3- Genellikle kullandğım her bilgisayara USB Disk Security isimli uygulamayı yüklüyorum. Bu uygulama mutlaka bilgisayara takılan USB leri anında tarama yaparak zararlı ya da auto işleyen bir exe uzantılı dosya var ise pasif hale getiriyor.

Şimdiye kadar tahtaya vurayım, başıma virüs belası gelmedi.

Oyla:
Üst Alt