Çözüldü USB hata ayıklama yetkilendirmelerini geri al

Tahsin kirac

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tahsin
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global beta
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
İyi günler USB hata ayıklamayı aktif hale getirdikten sonra yanlışlıkla USB hata ayıklama yetkilendirmelerini geri al kısmını kabul ettim ve PC artık telefonu görmüyor bu durumu nasıl düzeltebilirim

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Program kurulu telefona bağlamak için bir şey yazicakmiyim hocam çıkan ekranda dediğinizi yazınca bu ekran çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet dosya aktarımı yapamıyorum kabloda sorun yok diye düşünüyorum şuan takılı şarj ediyor
hocam bazı romlarda yetkilendirmeyi geri al kısmı çalışmıyor yani muhtemelen şuan bilgisayarınıza izin verilmiş durumda cihazınız o yüzden izin istemiyor hata ayıklama modunda

adb devices yazdıktan sonra adb reboot yazın eğer cihaz yeniden başlatılırsa zaten usb hata ayıklama izni verilmiş normal çalışıyor demektir

Oyla:

Tahsin kirac

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tahsin
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
hocam bazı romlarda yetkilendirmeyi geri al kısmı çalışmıyor yani muhtemelen şuan bilgisayarınıza izin verilmiş durumda cihazınız o yüzden izin istemiyor hata ayıklama modunda

adb devices yazdıktan sonra adb reboot yazın eğer cihaz yeniden başlatılırsa zaten usb hata ayıklama izni verilmiş normal çalışıyor demektir
Hocam valla kusura bakmayın sizide uğraştırıyorum dediğinizi yaptım cihaz yeniden başlamadı aslında ben minibal ADB nin telefona bağlandigindan şüpheliyim sanki bağlanmadı

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Hocam valla kusura bakmayın sizide uğraştırıyorum dediğinizi yaptım cihaz yeniden başlamadı aslında ben minibal ADB nin telefona bağlandigindan şüpheliyim sanki bağlanmadı
özelden team viewer atın bir bakayım

Oyla:
Üst Alt