Çözüldü USB hata ayıklama yetkilendirmelerini geri al

Tahsin kirac

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tahsin
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global beta
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
İyi günler USB hata ayıklamayı aktif hale getirdikten sonra yanlışlıkla USB hata ayıklama yetkilendirmelerini geri al kısmını kabul ettim ve PC artık telefonu görmüyor bu durumu nasıl düzeltebilirim

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
İyi günler USB hata ayıklamayı aktif hale getirdikten sonra yanlışlıkla USB hata ayıklama yetkilendirmelerini geri al kısmını kabul ettim ve PC artık telefonu görmüyor bu durumu nasıl düzeltebilirim
Telefondan usb hata ayıklamayı kapatıp telefonu ve pc yi yeniden başlatıp tekrar usb hata ayıklamayı açıp denediniz mi

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
USB hata ayıklama yetkilendirmelerini geri aldıktan sonra ilk bilgisayara bağladığınız anda ekranda izin ister usb hata ayıklama için eğer istemiyorsa yapılandırmayı takrardan geri alın usb hata ayıklamayı kapatın devamında hata ayıklamayı açın ve telefonu bilgisayara bağlayın. bilgisayara bağlarken ekranınız açık olsun izin istediği anda onay verin işlem tamamdır

Oyla:

Tahsin kirac

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tahsin
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
USB hata ayıklama yetkilendirmelerini geri aldıktan sonra ilk bilgisayara bağladığınız anda ekranda izin ister usb hata ayıklama için eğer istemiyorsa yapılandırmayı takrardan geri alın usb hata ayıklamayı kapatın devamında hata ayıklamayı açın ve telefonu bilgisayara bağlayın. bilgisayara bağlarken ekranınız açık olsun izin istediği anda onay verin işlem tamamdır
Öncelikle cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi PC ye bağlanınca izin istemedi sadece şarj ediyor yetkilendirmeleri tekrar geri aldım ve ayıklamayı kapattım tekrar açıp PC ye bağladım ama gene olmadı sadece şarj ediyor.

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
bilgisayarda minimal adb programı kuruluysa onu açıp bilgisayara bağlayın ekran açık olsun ve oray adb devices yazın bakalım o şekilde izin isteyecekmi

Oyla:

Tahsin kirac

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tahsin
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri > USB Yapılandırması > Dosya Aktarımı nı aktif etmeyi deneyin hocam
Hocam onuda denedim ama gene olmadı sadece şarj ediyor dosya aktarımı yapmıyor

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
peki şuan sorun nedir telefona dosyamı aktaramıyorsunuz eğer sorun buysa dosya aktarmanın hata ayıklamayla bir ilişkisi yok kablonuzda sorun vardır

Oyla:

Tahsin kirac

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tahsin
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
bilgisayarda minimal adb programı kuruluysa onu açıp bilgisayara bağlayın ekran açık olsun ve oray adb devices yazın bakalım o şekilde izin isteyecekmi
Program kurulu telefona bağlamak için bir şey yazicakmiyim hocam çıkan ekranda dediğinizi yazınca bu ekran çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki şuan sorun nedir telefona dosyamı aktaramıyorsunuz eğer sorun buysa dosya aktarmanın hata ayıklamayla bir ilişkisi yok kablonuzda sorun vardır
Evet dosya aktarımı yapamıyorum kabloda sorun yok diye düşünüyorum şuan takılı şarj ediyor

Ekli dosyalar

• IMG_20210117_210721.jpg
    IMG_20210117_210721.jpg
    3,1 MB · Görüntüleme: 10
Oyla:
Üst Alt