- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 6
HiddeNKinG Hayır Hocam hata ayıklama modu kapalıyken Redmi Note 8 Şeklinde bilgisayarımda çıkıyor fakat ayıklama modunu açtığımda TRINKET-IDP _SN:9E9EA411 geliyor ünlem şeklindebağlantı nokları içinde olabili mi
HiddeNKinG Hayır Hocam hata ayıklama modu kapalıyken Redmi Note 8 Şeklinde bilgisayarımda çıkıyor fakat ayıklama modunu açtığımda TRINKET-IDP _SN:9E9EA411 geliyor ünlem şeklinde
Hocam hata ayıklama modunda dosya aktarımında sorun yaşamıyorsanız, şarj işleminde pc cihazı tanımasa da olur.HiddeNKinG yine aynı hocam değişen bir şey yok şuan hata ayıklama modunda hiçbir şekilde pc görmüyor ama telefonda hata ayıklaması bağlandı ve şarj olma aktif durumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HiddeNKinG Hocam Haya ayıklama modunda dosya aktarımını seçince düzeliyor artık fakat şarj etme modunda yine aynı , yinede teşekkür ederim bu haliylede or.
HiddeNKinG yine aynı hocam değişen bir şey yok şuan hata ayıklama modunda hiçbir şekilde pc görmüyor ama telefonda hata ayıklaması bağlandı ve şarj olma aktif durumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HiddeNKinG Hocam Haya ayıklama modunda dosya aktarımını seçince düzeliyor artık fakat şarj etme modunda yine aynı , yinede teşekkür ederim bu haliylede or.
Bu sorunu yine yaşadım. ADB driverlerini yükledim, miflash 64 bit ile de driverleri yükledim çözüm bulamadımHocam, hata ayıklama modundan ne beklyorsunuz ? Dosya aktarımı yapınca evet dosya atabiliyorsunuz. Hata ayıklama modu için cmd ekranında adb devices yazınca pc görüyor mu ? Normalde trinket yazması sorun değil, linux tabanında pc ler cihazımızı böyle görüyor. Hatta dosya bile atabiliyorum ben bu şekilde trinket görününce..
Eğer adb devices çalışmıyorsa adb driverları eksik.