Yardım USB Hata Ayıklama (Güvenlik) ayarını Mi Hesabı olmadan açma

ugurkrdmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Karadem
Cihazım
RNE-L01 HUAWEI
Konular
10
Merhaba arkadaşlar

benzer bir konuyu bir arkadaş açmış ama durum bende farklıdır diyerek kendi konumu açmak istedim. Arkadaş hyperosmiş çünkü ve ekstra sormak istediğim bir şeyler var.

Öncelikle cihaz viva global, yazılım MIUI Global 13.0.11.0(RGDMIXM), Android 11, bootloader kilidi açık (ben açmadım kayıttan sonra aldığımda açık olarak geldi)

Telefon konyada bir telefoncudan yd olarak alındı. IMEI kaydını vs. halletmişlerdi, kayıt yaparken sakın güncelleme yapma zaten yapamazsın, telefonu sıfırlama da yoksa imei gider falan diye sıkı sıkıya tembihlediler. Hangi metodla imei atıldı bilmiyorum. GetConf'ta direnç durumu dirençsiz yazıyor.

Şimdi gelelim işin sormak istediğim kısmına ben mi hesabı eklemeye çalıştığımda oturum açılamıyor ağa bağlanılamıyor gibi hatalar veriyor (sim kart takılı mobil veriye bağlı)

Kayıt sırasında engellenmiştir diye düşünüyorum.

hesap ekleme sorununu nasıl ortadan kaldırabilirim?
hesap eklersem imei gider mi?
hesap eklemeden hata ayıklama güvenlik ayarlarını açmanın bir yolu var mı? rootlu diğer telefonda bile denedim açamadım termux vs. kullanarak. Belki bilmediğim bir şey bilen vardır bu konuda.

diğer arkadaşın konusu;

H.kadioglu44

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Mi hesabı ekleyememe sorununun sebebi mi hesap bypass yapılmış cihaz satılmış olabilir. Anlamanın yolu ise fastboot rom kurmaktır. Hesap varsa şifre ekranında kalır. Ama tabi baştan imei işlemide gerekir. Zaten sürümünüz eski hyperos1 var bu cihazlara. Bu sebeple güncellenmişte olur.

ugurkrdmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Karadem
Cihazım
RNE-L01 HUAWEI
Konular
10
Root çözer mi sorunu ?

ugurkrdmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Karadem
Cihazım
RNE-L01 HUAWEI
Konular
10

H.kadioglu44

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Tek sim sim 2 kayıtlı cihazlarda sıfırlamada ve güncelleme de imei gitmemesi için gerekli işlemler yapıldıysa bir sorun olmayacaktır. Bunu sadece işlemi yapan kişi bilir ya da emin değilseniz tekrar yapılıp sağlamlaştırmak maddi olarak kazanç sağlar. Server kayıt dosyası yedek alma ve sağlamlaştırma işlemini ister işlemi yapan yerden rica edin ister biz yapalım uzaktan. Bu tür işlemlerde sorumluluk kendinize aittir. Şahsım ve miuiturkiye sorumluluk kabul etmez.

Üst Alt