Yardım USB dosya aktarımı sorunu

panorama_ömer16

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Lenovo K3
Konular
7
Hocam kablodan olabilir. Bilgisayar port girişinden olabilir. Kullandığınız sürücü ile alakalı olabilir. Xiaomi MTP driver kullanın. Onun dışında pek bir bilgim yok. Bu arada sorunu hallettiniz mi?
halledemedim. usb belleğe atıp, aparat yardımıyla telefona attım. inat etti kablodan atmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonun dahili belleğine mi atıyorsunuz yoksa telefona takılmış harici bir belleğe mi dosya atıyorsunuz.

Eğer telefona takılmış olan harici bir sd belleğe atıyorsanız belleğin dosya türü fat32 olabilir. Fat 32 sistemde 4gb den büyük dosya aktarımı yapamazsınız. Harici sd belleği biçimlendirip ntfs yada exFat dosya türü yapmalısınız.
telefonumda hafıza kartı desteği yok. dahili belleğe atmaya çalışıyorum.

Flaştan PC bağlantı yoluyla direkt telefona atmak sıkıntılı biraz. Müziklerinizi önce PC'ye, ardından PC'den telefona atın. O zaman sorunsuz atacaktır %99 ihtimalle.
müzikler flaş bellekte değil zaten. PC deki 300 adet müzikleri atınca yarıya gelmeden kesiliyor

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
22
halledemedim. usb belleğe atıp, aparat yardımıyla telefona attım. inat etti kablodan atmadı.

telefonumda hafıza kartı desteği yok. dahili belleğe atmaya çalışıyorum.

müzikler flaş bellekte değil zaten. PC deki 300 adet müzikleri atınca yarıya gelmeden kesiliyor
Neyse hocam sağlık olsun. İyi forumlar dilerim.

umutphlvnoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Siber güvenlik
Konular
24
Ben olsam tüm şarkıları tek klasöre koyar sonra onu ziplerim bu sayede sıkışır dosyalar 7 gb olan dosya 4 5 falan olur google drive yada benzeri bir siteye uplad edip sonra telefonuma yada bilgisayarıma indiririm emin ol data aktarımından kısa sürer o tarz dosyalarda iyi forumlar.

panorama_ömer16

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Lenovo K3
Konular
7
Ben olsam tüm şarkıları tek klasöre koyar sonra onu ziplerim bu sayede sıkışır dosyalar 7 gb olan dosya 4 5 falan olur google drive yada benzeri bir siteye uplad edip sonra telefonuma yada bilgisayarıma indiririm emin ol data aktarımından kısa sürer o tarz dosyalarda iyi forumlar
O da olur, her türlü yöntemi var ama veri kablosuyla dosya atamamak da insanın canını sıkıyor. Genelde dosya aktarımı için veri kablosunu seçeriz öncelik olarak, çünkü en temizi. Şarj cihazını da 350₺ ye orijinal diye aldık ama kablosunun orijinalliğinden daha çok şüpheliyim. Acaba orijinal veri kablosu bulmak zor mu?

Ekli dosyalar

• IMG_20231209_031301.jpg
    IMG_20231209_031301.jpg
    2,9 MB · Görüntüleme: 6
  • IMG_20231209_031341.jpg
    IMG_20231209_031341.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 6

umutphlvnoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Siber güvenlik
Konular
24
Kablo alırken ttec markasından alıyorum kalitelidir tavsiye ederim veri aktarımı içinde uygundur.

Üst Alt