Yardım USB debbungging (Security setting) e bastım Lütfem yardım

Bilalcayli

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hatice
Cihazım
Xioami mi6
Konular
3
Çinden Mi6 aldım türkçe rom yüklü değil bootkeader kilidini açatım 72 saatin dolmasıni bekliyorum Telefonu kutcalarken USB debugging (Security settings ) e tıkladım ve next tikine bastim ekranın en üst kısmında sayılar çıkıyor ekrana dokundukça sayilar degişiyor. Ve ekranı kalemle cizmiş gibi çizikler olusup gidiyor. Ne yapmam lazım derken developer tikini kapattım ekran düzeldi ve sayılar kayboldu .Bu seferde Addantional Settings icindeki Developer kayboldu. Şimdi ne oldu ne yapmam gerek

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Çinden Mi6 aldım türkçe rom yüklü değil bootkeader kilidini açatım 72 saatin dolmasıni bekliyorum Telefonu kutcalarken USB debugging (Security settings ) e tıkladım ve next tikine bastim ekranın en üst kısmında sayılar çıkıyor ekrana dokundukça sayilar degişiyor. Ve ekranı kalemle cizmiş gibi çizikler olusup gidiyor. Ne yapmam lazım derken developer tikini kapattım ekran düzeldi ve sayılar kayboldu .Bu seferde Addantional Settings icindeki Developer kayboldu. Şimdi ne oldu ne yapmam gerek
Geliştirici seçeneklerini aktif etmeniz gerekiyor.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilalcayli

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hatice
Cihazım
Xioami mi6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geliştirici seçeneklerini aktif etmeniz gerekiyor.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl yapabilirim acaba ? Yardımcı olabilirmisiniz?
[doublepost=1522440011,1522439742][/doublepost]Developer Options Seçeneği kayboldu gözükmüyor. Nasıl bulurum?

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Nasıl yapabilirim acaba ? Yardımcı olabilirmisiniz?
[doublepost=1522440011,1522439742][/doublepost]Developer Options Seçeneği kayboldu gözükmüyor. Nasıl bulurum?

Setting - About phone - MIUI version yazısına 5-6 kez arka arkaya dokunun You are now your developer yazısını göreceksiniz sonra Additional Settings - developer options - USB debugging seçeneğini görebilirsiniz. Kaybolduğunda yine aynı işlemi tekrar ederek developer options seçeneğini aktif edebilirsiniz.

Üst Alt