Sohbet Üretim hatalı cihaz

Sahinim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi not5
Konular
1
Neden olmaz?

Kurulum yapıldıktan sonra o cihazın bütün bilgileri şahsileştirilmiş oluyor, imei dahil... Bal gibi de kurulum yapıldıktan sonra, "beğenmedim alın bu telefonu" deme şansı olamaz... Yapan varsa da, sorumluluk alıyor demektir... Hatalı ürünü de, geri almak için servis raporu istenir normal olarak... Bu bir süreçtir ve tüketici lehine gelişir büyük ihtimalle.

Aldığın mağazaya şikayetini ileterek başvur, onların yönlendirmesi ile gelişmeleri bekle... Servis raporuna göre de olay şekillenir zaten. Geçmiş olsun, kolay gelsin.
Aynen öyle yaptım
Hocam hakkınızı arayın öncelikle. Ama 15 günlük cayma bedeli mesafeli satışlarda mümkün. Mağazadan gidip aldığınız ürünü mağazada açtirmış olmanız gerekirdi. Kurulum yapılmış, hat takılmış ise ürünü iade almama hakları var. Bu satış sözleşmelerinde de yazıyor. Ama ayıplı mal statüsüne giriyorsa ürününüz 1 hafta içinde ürünü iade etmeniz lazım almaslarsa tüketici hakem heyetine başvurmalısınız. Ama bu süre bir haftayı aşmasın. Bir süre telefonsuz kalmaya hazirlanin şimdiden hocam. Ama sizin lehinize sonuçlanacağını düşünüyorum
Cihazın ekranındaki hata dikkat le bakılınca görülüyor aldığım mağazada kurulum yaptırmaya vaktim yokdu yaptırmış olsamda orda farkedemezdim bence telefon sıkıntısı yok haklıyken haksız duruma düşmem inşallah

SercanZyn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan ÖZYÜN
Cihazım
Mİ 5 PRO
Meslek
ELEKTRİK VE ELEKTRONİK
Konular
11
Neden olmaz?

Kurulum yapıldıktan sonra o cihazın bütün bilgileri şahsileştirilmiş oluyor, imei dahil... Bal gibi de kurulum yapıldıktan sonra, "beğenmedim alın bu telefonu" deme şansı olamaz... Yapan varsa da, sorumluluk alıyor demektir... Hatalı ürünü de, geri almak için servis raporu istenir normal olarak... Bu bir süreçtir ve tüketici lehine gelişir büyük ihtimalle.

Aldığın mağazaya şikayetini ileterek başvur, onların yönlendirmesi ile gelişmeleri bekle... Servis raporuna göre de olay şekillenir zaten. Geçmiş olsun, kolay gelsin.
konu begenmemek degil ki malın hatalı olması hatalı mal satmaları onların sorunu alıcının değil 15 gunluk iade sureci var kurulum yapılana kadar 15 gun degil.

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Aynen öyle yaptım

Cihazın ekranındaki hata dikkat le bakılınca görülüyor aldığım mağazada kurulum yaptırmaya vaktim yokdu yaptırmış olsamda orda farkedemezdim bence telefon sıkıntısı yok haklıyken haksız duruma düşmem inşallah
Yok birşey olacağını düşünmüyorum. İade talebi onaylanacaktir.
konu begenmemek degil ki malın hatalı olması hatalı mal satmaları onların sorunu alıcının değil 15 gunluk iade sureci var kurulum yapılana kadar 15 gun degil.
15 gün satıcının insiyatifine bağlı. İsterse bir ayda yapabilir. Ve iade şartlarıni yine mağaza belirler.Teknosa ürünün kurulumu yapılmışsa iade almıyor. Başka forumlarda da kullanıcı yorumlarına baktım. Servise yollayıp serviste ürüne bakıp duruma göre iade veya değişim teklif ediyorlarmış

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-12-26-00-34-31-443_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-12-26-00-34-31-443_com.android.chrome.png
    338,9 KB · Görüntüleme: 11

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Malın hatalı olduğunu da servis raporu belgeliyor ve iade öyle alınıyor... ;)

Sahinim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi not5
Konular
1
Arkadaşlar birde şu kafama takıldı bu benim şanssızlığımmı Xiaomi için normal bir durum mu kafam karıştı arkadaş la beraber aldık o Samsung j8 aldı bana da ısrar la j8 tavsiye etti ama ben yinede Samsung dan daha sağlam kullanışlı olduğunu düşünerek Xiaomi aldım yanlışmı yaptım acaba

hakanozerh

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9T Pro 6&64
Meslek
Lojistik Uzmanı
Konular
5
Arkadaşlar birde şu kafama takıldı bu benim şanssızlığımmı Xiaomi için normal bir durum mu kafam karıştı arkadaş la beraber aldık o Samsung j8 aldı bana da ısrar la j8 tavsiye etti ama ben yinede Samsung dan daha sağlam kullanışlı olduğunu düşünerek Xiaomi aldım yanlışmı yaptım acaba

Bak bakalım yanlıs mı yapmıssın...

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
92
firmaya hepsi burada üzerinden RMN5 de biz aldık. cihazın kurulumlarını vs yaptım. hiç test yapmadan sahibine teslim ettim. cihaz wifi vs olarak oldukça iyi idi. güncellemeleri ve yedek ayarları için kullanmış idim. neyse
eleman aldıktan sonra sesim gitmiyor diye şikayet ile geldi.
gerçekten ses gitmiyor. faturayı kesen firmayı aradık. eminönü tarafında imiş. gönderin. firma dükkanımıza yakın dediler.. tabi arkadaş götürdü beraber teslim ettiler. 1 saat sonra YENİ TLF u alarak firmaya geri dönüş başladı ve kendi simleri ile de ses kontrolü yaparak teslim etmişler arkadaşa
dolayısı ile sorun yaşanmadı bir daha

teknik sorun her marka ve model de olabilir.

tabiki bulunduğunuz lokasyon ve iletişim de karşınıza çıkan kişinin konuşmanıza bağlı olarak vereceği tepki.....

spam mail yapan firmayı aradığımda adamın bana küfretmesi ve sanki spam ı benim yaptığımı iddiaa eder gibi tavır da bulunması .. gibi bir tepki alıyorsanız.... o kişi ve kurumun hayatını devat ettirmesi herkes için bir sorun...

Üst Alt