- Adım
- mami
- Cihazım
- redmi note 2
- Konular
- 1
Merhaba arkadaşlar. Ekranı kırık kasası bozuk redmi note 4 cihazım için netten mi hesabı unutulmuş ekranı sağlam bi cihaz aldım. Parçaları benim cihaza aktardım diğer anakartida benim eski kırık ekrana aktardım ve merak ettim acaba bu cihazı tekrar açabilir miyim diye biraz araştırdım YouTube den video falan izledim baya uğraştım ama nafile. Bu işlem için tabiki cihazda usb hata ayıklama ve boot loader kilidi açık olması lazım ben bunların açık olabileceğini varsayarak işe başladım önce fastboottan mi flaş ile yapmayı denedim fakat mi flaş romu çok çabuk flaşlıyor yada ben öyle sandım sonunda success yazıp cihaz tekrar acilinca yine mi hesap şifresi isteyor . bu seferde cihazı edl moduna alıp yapmayı denedim anakarttaki iki noktayı kısa devre yaptirma olayı. Fakat ondada mi flaş ta yükleme yarida kalıyor devam etmiyor. Non-hlos.bin adlı dosyayı yüklerken öylece kalıyor . Bu işlemleri hem win 10 64 bit hemde win7 64 bitli pclerde denedim baya bi uğraştım sanırım brick oldu şuan mi logo powered android yazisinda kalıyor artık hesap ekranınada ulaşmıyor. Şimdi size sorum şu bu cihaz rom atarak veya başka bir yöntemle kurtarilabilirmi ? Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın değerli cevaplar için şimdiden teşekkürler .
Son düzenleme: