Yardım Unutulan mi hesaplı redmi note 4 cihazı kurtarma çabaları

imam1988

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mami
Cihazım
redmi note 2
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Ekranı kırık kasası bozuk redmi note 4 cihazım için netten mi hesabı unutulmuş ekranı sağlam bi cihaz aldım. Parçaları benim cihaza aktardım diğer anakartida benim eski kırık ekrana aktardım ve merak ettim acaba bu cihazı tekrar açabilir miyim diye biraz araştırdım YouTube den video falan izledim baya uğraştım ama nafile. Bu işlem için tabiki cihazda usb hata ayıklama ve boot loader kilidi açık olması lazım ben bunların açık olabileceğini varsayarak işe başladım önce fastboottan mi flaş ile yapmayı denedim fakat mi flaş romu çok çabuk flaşlıyor yada ben öyle sandım sonunda success yazıp cihaz tekrar acilinca yine mi hesap şifresi isteyor . bu seferde cihazı edl moduna alıp yapmayı denedim anakarttaki iki noktayı kısa devre yaptirma olayı. Fakat ondada mi flaş ta yükleme yarida kalıyor devam etmiyor. Non-hlos.bin adlı dosyayı yüklerken öylece kalıyor . Bu işlemleri hem win 10 64 bit hemde win7 64 bitli pclerde denedim baya bi uğraştım sanırım brick oldu şuan mi logo powered android yazisinda kalıyor artık hesap ekranınada ulaşmıyor. Şimdi size sorum şu bu cihaz rom atarak veya başka bir yöntemle kurtarilabilirmi ? Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın değerli cevaplar için şimdiden teşekkürler .

Son düzenleme:

imam1988

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mami
Cihazım
redmi note 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski haline getirme şansımız varmı peki mi hesap şifre istediği ekrana?

Oyla:

imam1988

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mami
Cihazım
redmi note 2
Konular
1
Karışıklıksiz yardım edecek birisi yokmu bu forumda ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Usb hata ayıklama açık olmadan yapılamaz mı onu söyleyin bari çünkü cihaz açılmadığı için hata ayıklama modu aktif etmek mümkün değil.

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Usb hata ayıklama açık olmadan yapılamaz mı onu söyleyin bari çünkü cihaz açılmadığı için hata ayıklama modu aktif etmek mümkün değil.

Mi Hesaplarını atlamanın yolu, hilesi, arka kapısı yok. Geçici olarak bypass yapılabilen bazı yöntemler mevcut(tu) fakat bunların da hiç biri kalıcı çözüm üretmiyor ve bir süre sonra belki en çok ihtiyaç duyulan anda cihazın kullanılamamasına neden oluyor. Amaç Xiaomi cihazların çalınmasını, çalınsa dahi kullanılmasını önlemek. Bu nedenle hesabın cihazda kaldırılması için merkez üzerinden mevcut hesaba ait şifrenin alınması veya sıfırlanması gerekli. Eğer Zenex 'ten destek almak istemiyorsanız dilerseniz service.global@xiaomi.com adresine cihazınıza ait adınıza kesilmiş fatura, satın aldığınıza dair ve kimliğinizi onaylayan resmi belgeler ile ingilizce olarak mail yazarak mevcut hesabın kaldırılmasını talep edebilirsiniz. Ancak her halükarda hata ayıklama modunu aktif ederek, rom yükleyerek, cihaz sıfırlayarak vb. çözebileceğiniz bir durum değil.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
İmam Bey Efendi... :) Üyelik tarihin 2017 ve 1.5 yıllık üyeliğin mevcut; foruma katkın sıfır ve sorun oluşmuş gelmiş buradan "karşılıksız" yardım talebinde bulunuyorsun... Bu talepte bulunabilmek için bende sana soruyorum, sen bu foruma karşılıksızı bırak, karşılıklı olarak ne verdin?drunk~~

* * *

Konuya dönecek olursam da; bir üst mesajda çok detaylı ve karşılıksız olarak yardım edilmiş... ;)

Oyla:

imam1988

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mami
Cihazım
redmi note 2
Konular
1
Ne gibi bi katkı bekliyorsunuz benden veli bey siteye katkım olacak kadar profesyonel birisi değilim. Ama yanıt aradığım birçok sorunun cevabını da burda buldum. Ve ilk defa çözümünü bulamadığım bir sorun için konu açıyorum ve açtığımıda pişman oldum. Okadar konu okadar cevap birokadarda yardım isteyen yeni üye gördüm sitede ama hiçbirine bana yaptığınızi yapmadiniz. Ücretli bi site olduğunu bilsem yazmazdım diğer forum siteleri gibi paylaşım sitesi olduğunu düşünmüştüm ama yanılmışım bi daha kimseden de yardım istemem affedin...

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Ne gibi bi katkı bekliyorsunuz benden veli bey siteye katkım olacak kadar profesyonel birisi değilim. Ama yanıt aradığım birçok sorunun cevabını da burda buldum. Ve ilk defa çözümünü bulamadığım bir sorun için konu açıyorum ve açtığımıda pişman oldum. Okadar konu okadar cevap birokadarda yardım isteyen yeni üye gördüm sitede ama hiçbirine bana yaptığınızi yapmadiniz. Ücretli bi site olduğunu bilsem yazmazdım diğer forum siteleri gibi paylaşım sitesi olduğunu düşünmüştüm ama yanılmışım bi daha kimseden de yardım istemem affedin...
Kusura bakmayın lütfen. Sizin de yazdığınız gibi aradığınız birçok sorunun cevabını bulabileceğiniz bir site burası, yani ücretli değil. Bazı konular vardır ki forumda paylaşılamaz, meslek sırrıdır. Örnek verecek olursam telefonunuz bozuldu, telefoncuya gitmeniz gerekli. Elbet tamir ücreti vereceksiniz. Ben burada bu foruma uygun fiyata kaliteli hizmet vermeye çalışan bir tamirciyim.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Sizin, ücretsiz beklediğiniz yardımlaşmanın, forum felsefesi ve kuralları dahilinde her türlü katkı yorum ve paylaşım yapmanı bekliyorum... Sadece sizden değil, bütün üyelerden bekliyorum, konu özelinde de size yazıyorum.

Oyla:
Üst Alt