1 aya resmi güncelleme gelirUygulamayi kurdum. Çin versiyon mi bandımı Türkçe yapti. Bu mi fit i kaldırıp playstore dekini tekrar kurayım Türkçe kalırmı diye denedim. Hemen tekrar update yapti ve tekrar çince ye çevirdi. Yani Türkçe kullanmak için buradaki modlu mifiti kullanmak şart. Yinede teşekkürler güzel çalışma
bunları uygula olacaktır yüklü mi fit kaldır bunu kur
Telefondan eşleşmeyi kaldırın, hesaptan çıkın, sonra mifit ve tüm diğer ilgili uygulamaları kaldırın.Konudaki apk yı indirdim ama ne denetle kısmı var ne de gelen bir güncellemeGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten öyle yaptım. Eşleşmeyi kaldırdım mi fit i kaldırdım ve linkteki apk yı indirdim. Bu arada apk modlu değil galiba çünkü playstore da mi fit yüklü görünüyor. Göründüğü gibi güncelleme denetle kısmı da yok. Vardı ama silip bunu kurunca o da gitti. Gelen bişey de yok. Eşleşme kaldırıp duruyorum ama yokTelefondan eşleşmeyi kaldırın, hesaptan çıkın, sonra mifit ve tüm diğer ilgili uygulamaları kaldırın.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirlinkde verilen modlu olan mifiti indirip kurun. Eşleştirdikten sonra. Mi fit teki bileklik kısmından güncelleme yapın. Türkçe oluyor
Öyle gözüküyor ama verdiğim linkteki mi fiti kurunca menüde güncelleme kısmı çıkıyor. Mi fit harici programları da kaldırdım ben. Bunu kurup yaptım. Birkaç arkadaş aynı yöntemle yaptı. Olması lazım.Zaten öyle yaptım. Eşleşmeyi kaldırdım mi fit i kaldırdım ve linkteki apk yı indirdim. Bu arada apk modlu değil galiba çünkü playstore da mi fit yüklü görünüyor. Göründüğü gibi güncelleme denetle kısmı da yok. Vardı ama silip bunu kurunca o da gitti. Gelen bişey de yok. Eşleşme kaldırıp duruyorum ama yok
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi