Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

anarche

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
anarche
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
0
Arkadaşlar ben yaptım yazıyorum nasıl olduğunu ilk başta konunun başında geçen arkadaşın vermiş olduğu mi fit indirin sonra sizdeki mi fit silin google playden nofity uygulaması indirin arkadaşın vermiş olduğu 2dosya var onları indirin notıfy uygulaması girin sonra o uygulama içerden güncelleyin uygulamanın içinden ilk önce res dosyasını kurun sonra modlu mi fit acıp kapatın tekrar notıfy uygulamasından bin dosyasını kurun hayırlı olsun
Ben bu yöntem ile yaptım ve benim kullandığım çin versiyonu artık Türkçe.

Army27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

N&f ile güncelleme yaparken bu şekilde kaldı bağlantısı koptu bir daha baglayamadim mi fitide silmiştim şimdi iki app ilede bağlantı kuramiyorum bağlanmıyor nasıl düzeltebilirim
Aynı sorun bende de var lütfen yardım edin :(

opeth

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
s10e
Konular
0

teomans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Teoman
Cihazım
Xiaomi K20 Pro
Konular
2
Tüm adımalrı yapmama rağmen Türkçe olmadı. Acaba ben Çinden direk mağazadan aldım. Önceki sayfalarda yazılmış deneyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saati bi türlü Nofity ile eşleştiremiyorum. Modlu olanla eşleşiyor, eşleşmeyi kaldırıyorum yine nofity ile eşleşmiyor.

Sürekli bağlantıyı reddetti diyor.

Son düzenleme:

teomans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Teoman
Cihazım
Xiaomi K20 Pro
Konular
2
Defalarca indir/kaldır, modlu mifit, nofity denedim bi şekilde oldu ama bende bilmiyorum nasıl oldu :D
Emeği geçenlere teşekkürler.

Son düzenleme:

Dondurmalikavun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi band 4
Konular
0
Ben de ilk sayfadaki beta mi fit indirdim ordan güncelleme bulamadı. N & F uygulamasından 2 dosyayı elle göstererek yazılımı güncelleyebildim Türkçe oldu. Fakat mesaj bildirimi telefondan görüntüleyin yazdı okutmadı bileklikten, şu anda da gelmiyor bildirim. Karşılaşan oldu mu böyle?

teomans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Teoman
Cihazım
Xiaomi K20 Pro
Konular
2
Aynen bende de öyle. Nedeni de şu büyük ihtimal benimtelefon iphone olduğundan :D

HKamran

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kamran
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
0
Çalışmıyor,
Ben de ilk sayfadaki beta mi fit indirdim ordan güncelleme bulamadı. N & F uygulamasından 2 dosyayı elle göstererek yazılımı güncelleyebildim Türkçe oldu. Fakat mesaj bildirimi telefondan görüntüleyin yazdı okutmadı bileklikten, şu anda da gelmiyor bildirim. Karşılaşan oldu mu böyle?
N & F uygulamasında 2 dosyayı elle nasıl gösteriyoruz? .bin dosyasın seçe biliyorum fakat .fw geçersiz yazıyor

Dondurmalikavun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi band 4
Konular
0
Çalışmıyor,

N & F uygulamasında 2 dosyayı elle nasıl gösteriyoruz? .bin dosyasın seçe biliyorum fakat .fw geçersiz yazıyor

Hocam önce res yazanı sonra da diğerini yaptım hata gibi bi şey diyo gibiydi ama yükle dedim yükledi. Diğer arkadaşlar gibi deneme yanılma kaldır yükle yapa yapa oldu tam olarak nasıl yaptım emin değilim ben de

Üst Alt