Yardım [Unlocked] YD cihaza MiUi 14 nasıl kurabilirim?

hasanmerkit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Merkit
Cihazım
Değişiyor.
Konular
4
Hocam benim cihaz sweetin. Sitedeki modemlerin belki hepsini kullanmisimdir. Bir sürü rom denedim. Her zaman modemler nv data hatasını çözdü hiç sorun yaşamadım.
Rica etsem MiUi tam sürüm ismini paylaşabilir misiniz? Yada hangi linkten romu indirdiğinizi hatırlıyor musunuz?

sweet değilde sweetin flashlarsam bendeki de çalışır sanırım, bendeki cihazda başta kendini sweetin olarak tanıtıyordu kendini.

ziko876

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zikow
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Yok
Konular
5
Rica etsem MiUi tam sürüm ismini paylaşabilir misiniz? Yada hangi linkten romu indirdiğinizi hatırlıyor musunuz?

sweet değilde sweetin flashlarsam bendeki de çalışır sanırım, bendeki cihazda başta kendini sweetin olarak tanıtıyordu kendini.
kamera 64 mp ise sweetin dir
sweetin için
sweet için ise bunu deneyin

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5

Hocam ben çok sürüm denedim. 12.5.8 - 12.5.9 - 12.5.10 - 13.0.5 - 13.0.7 - 13.0.8 - 13.0.14 - 13.0.18 - 14.0.1 - 14.0.2 - 14.0.4 - 14.0.5 yazdıklarımın hiç birinde modemle ilgili sorun yaşamadım. Şu an 12.5.8 rom ve 12.5.6 modem kullaniyorum.

hasanmerkit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Merkit
Cihazım
Değişiyor.
Konular
4
Cevaplarınız için çok teşekkürler, tekrar deneyeceğim.
kamera 64 mp ise sweetin dir
sweetin için
sweet için ise bunu deneyin
Cihazın kamerasının ne kadar olduğunu bilmiyorum arka kapağı ve ekranı değişmiş maalesef. Yinede sanırım sweet ve sweetin modemleri denicem. Yanlış kod flashlarsam sanırım fastboot brick olmaz değil mi :S

ziko876

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zikow
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Yok
Konular
5
Cevaplarınız için çok teşekkürler, tekrar deneyeceğim.

Cihazın kamerasının ne kadar olduğunu bilmiyorum arka kapağı ve ekranı değişmiş maalesef. Yinede sanırım sweet ve sweetin modemleri denicem. Yanlış kod flashlarsam sanırım fastboot brick olmaz değil mi :S
en fazla bootloopa düşer

hasanmerkit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Merkit
Cihazım
Değişiyor.
Konular
4
Hep sweet romlar flashladığımı farkettim. Şimdi sweetin flashlayıp haber vereceğim.

hasanmerkit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Merkit
Cihazım
Değişiyor.
Konular
4
India romda çalıştı :) Ama sanırım başka bir ROM şansım yok. Arama kaydetme özelliği gelmedi :(

Üst Alt