Yardım [Unlocked] YD cihaza MiUi 14 nasıl kurabilirim?

hasanmerkit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Merkit
Cihazım
Değişiyor.
Konular
4
Merhaba,

Elimdeki cihaz IMEI repair yapılmış bir cihazdı ancak unlock yapamıyordum. H.kadioglu sayesinde cihaz an itibariyle Unlock oldu ancak MiUi 14 kurunca "nv data is corrupted" hatası alıyorum. MiUi 13'e downgrade edince de bu hatayı alıyordum ancak bir modem dosyası ile bunu çözdüm.

MiUi 14 nasıl kullanabilirim? İnternette bir sitede MiUi 14 uyumlu modem paylaşımı yapılmış ancak bu modem dosyası sadece MiUi 13'ü çözdü.

hasanmerkit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Merkit
Cihazım
Değişiyor.
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MIUI 14 yükle sonra şu modem dosyasını yükle

Deneyip dönüş yapacağım, herhangi bir MiUi 14'ü deneyebilir miyim? EU rom düşünüyorum.

Ayrıca rar parolası nedir? (Açıklamaya yazdıysanız göremem çünkü 7-Zip kullanıyorum...)

ziko876

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zikow
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Yok
Konular
5
Deneyip dönüş yapacağım, herhangi bir MiUi 14'ü deneyebilir miyim? EU rom düşünüyorum.

Ayrıca rar parolası nedir? (Açıklamaya yazdıysanız göremem çünkü 7-Zip kullanıyorum...)
haberservis.com

ziko876

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zikow
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Yok
Konular
5

EU ve Global romda denedim çalışıyor. Cihazın note 10 pro galiba?

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Bende de sorunsuz çalışıyor sizde nasıl olmadı anlamadım. Doğru şekilde flashladığınıza emin misiniz?

hasanmerkit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Merkit
Cihazım
Değişiyor.
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de sorunsuz çalışıyor sizde nasıl olmadı anlamadım. Doğru şekilde flashladığınıza emin misiniz?
Hangi romu kullanıyorsunuz? Aynı romları flashlayalım? Sizde de sweet veya sweetin kod adlı cihaz var değil mi? Cihazı 1 saat pcde bıraktım gittim geldim kendi kendine halen NV Data is corrupt diye reset atıyor

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Hangi romu kullanıyorsunuz? Aynı romları flashlayalım? Sizde de sweet veya sweetin kod adlı cihaz var değil mi? Cihazı 1 saat pcde bıraktım gittim geldim kendi kendine halen NV Data is corrupt diye reset atıyor
Hocam benim cihaz sweetin. Sitedeki modemlerin belki hepsini kullanmisimdir. Bir sürü rom denedim. Her zaman modemler nv data hatasını çözdü hiç sorun yaşamadım.

Üst Alt