Soru Unlock yaptığım halde ROM yükleyemiyorum (MI 5)

yunix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Merhaba arkadaşlar,
Bir hafta önce Çinden getirdiğim MI 5 pro cihaza bugün itibariyle unlock işlemi yaptım, başarıyla sonuçlandığı halde bu forumdan indirdiğim ROM ları yüklerken Can't verify update package hatası alıyorum. Bölge kısmında Çin'den başka bölge seçemiyorum. Güncelleme yapmıyor, No updates available diyor.
Nedeni hakkında yardımcı bilgisi olan var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-08-17-09-55-11_com.android.settings.png
    Screenshot_2016-08-17-09-55-11_com.android.settings.png
    127,6 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_2016-08-17-09-54-48_com.android.updater.png
    Screenshot_2016-08-17-09-54-48_com.android.updater.png
    82,8 KB · Görüntüleme: 13

yunix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ek olarak MI PC Suite yazılımı da cihazı tanımıyor. Cihazın güncellenmesi gerekiyor diyor.

Ekli dosyalar

• 2016-08-17_09-53-23.png
    2016-08-17_09-53-23.png
    78,5 KB · Görüntüleme: 10
Oyla:

mrsn13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ALPER
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Yurtdışı Eğitim Danışmanı
Konular
0
Merhaba arkadaşlar,
Bir hafta önce Çinden getirdiğim MI 5 pro cihaza bugün itibariyle unlock işlemi yaptım, başarıyla sonuçlandığı halde bu forumdan indirdiğim ROM ları yüklerken Can't verify update package hatası alıyorum. Bölge kısmında Çin'den başka bölge seçemiyorum. Güncelleme yapmıyor, No updates available diyor.
Nedeni hakkında yardımcı bilgisi olan var mı?

Şu an telefonunda bulunan 7.2.4.0.0 sürümü orijinal bir sürüm değil problemleri var o yüzden güncelleyiciden yüklemez bende de vardı aynısından telefonu ilk aldığımda. Unlock yaptıysan eğer romu Flash ile yüklemeni tavsiye ederim. Ben unlock yaptıktan sonra global stable 7.5.2.0 yükledim flash ile tıkır tıkır çalışıyor şu an. MiFlash ile nasıl rom yükleneceği konusunu forumdan araştırarak bulabilirsin.

Oyla:

mservet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
30
Fastboot tan mi flash ile kurmayı deneyin.
Selam bende bir soru sorayım
mi5 telefon aldım bu işin acemisiyim üzerinde 7.2.4 yarı türkçe sürümle geldi blodher kilidi için başvuru yaptım root yapmak için bu arada kilit izni gelmeden bootloader kilidi ile bilgisayara telefonu bağladım otomatik güncelleme yaptı ve 7.5.9 çince indirip kurmuş şimdide root için mesaj geldi gerekli programı kurdum ama pc telefonu bootloader kilidinde görmyor yapmıyor nasıl yapıcam

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Selam bende bir soru sorayım
mi5 telefon aldım bu işin acemisiyim üzerinde 7.2.4 yarı türkçe sürümle geldi blodher kilidi için başvuru yaptım root yapmak için bu arada kilit izni gelmeden bootloader kilidi ile bilgisayara telefonu bağladım otomatik güncelleme yaptı ve 7.5.9 çince indirip kurmuş şimdide root için mesaj geldi gerekli programı kurdum ama pc telefonu bootloader kilidinde görmyor yapmıyor nasıl yapıcam
Mi unlock ile açmaya çalıştığınızda hata mı veriyor? Ne hatası veriyor?

Oyla:

mservet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
30
Mi unlock ile açmaya çalıştığınızda hata mı veriyor? Ne hatası veriyor?
telefonu baglamamı istiyor bende kapatıp telefonu ses ve güç düğmesi ile bağlıyorum ama hiç telefonu görmüyor sanırım yeni room dan yaknalınıyor eski sürüme dönme şansım varmı

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
telefonu baglamamı istiyor bende kapatıp telefonu ses ve güç düğmesi ile bağlıyorum ama hiç telefonu görmüyor sanırım yeni room dan yaknalınıyor eski sürüme dönme şansım varmı
Ses kısma ve güç tuşuyla yani fastboot ta bağlıyorsunuz değil mi? Çin romlarında kaldırılır bootloader kilidi zaten, driver soeunu olabilir. Gün içinde bakalım isterseniz özel mesaj atarsınız.

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mservet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
30
Ses kısma ve güç tuşuyla yani fastboot ta bağlıyorsunuz değil mi? Çin romlarında kaldırılır bootloader kilidi zaten, driver soeunu olabilir. Gün içinde bakalım isterseniz özel mesaj atarsınız.

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ses açma tuşu ile açıyorum yanlışmı yapıyorum evet yanlış yapmışım ses kısma ve güç tuşu ile açtım ve şu an unlook oldu şimdi bana trkçe iyi bir sürüm lazım

Son düzenleme:
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
ses açma tuşu ile açıyorum yanlışmı yapıyorum evet yanlış yapmışım ses kısma ve güç tuşu ile açtım ve şu an unlook oldu şimdi bana trkçe iyi bir sürüm lazım
son sürüm global stabil romu indirebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt