Yardım Unlock yaparken 168 saat uyarsı

enes.altundag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
Redmi note 8
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu10
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba yönetici ve miui'ye gönül vermiş arkadaşlar. Telefonum redmi note8. Akşam telefonu unlock yapıp rom yüklemeye hazır hale getirecektim fakat mi hesabima telefon numarami kaydetmeyi unutmusum bundan dolayi hata aldım. İlk baslarda anlayamamakla birlikte 3 4 kez unlock et düğmesinde deneme yaptıktan sonra 168 saat işlem yapamama sınırlaması geldi. Onemli degil fakat beklemeden bu adımı geçme şansımız varmı?

Muaddib1789

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hdndn
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
9
Merhaba yönetici ve miui'ye gönül vermiş arkadaşlar. Telefonum redmi note8. Akşam telefonu unlock yapıp rom yüklemeye hazır hale getirecektim fakat mi hesabima telefon numarami kaydetmeyi unutmusum bundan dolayi hata aldım. İlk baslarda anlayamamakla birlikte 3 4 kez unlock et düğmesinde deneme yaptıktan sonra 168 saat işlem yapamama sınırlaması geldi. Onemli degil fakat beklemeden bu adımı geçme şansımız varmı?
Sizde neden böyle oldu bilemiyorum ama ben mi8 lite cihazını unlock ettiğimde hemen kilit açıldı. Konu hakkında bilgisi olan arkadaş bana da yardımcı olursa sevinirim. Herhangi bir bekleme süresi vermedi. Konu hakkında bilgisi olan arkadaş bana da yardımcı olursa sevinirim. Neden benim kilidim hemen açıldı?

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
maalesef hocam bende buna benzer bir sorun yaşadım ancak çözüm bulamadım beklemek zorundasınız sanırsam.

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Hocam normal şartlarda beklemekten başka çare yok, bu durum mi hesabının eski veya yeni olmasıyla da alakalı olabilir. Eski hesaplarda beklemeden açılabiliyor çoğu zaman. Bende de bekleme süresi 200 saat vermişken yabancı forumlardan birinde okuduğum miflash unlock sürümü sayesinde ertesi gün kilit açmayı başarmıştım. Dilerseniz size versiyonu atayım denersiniz belki açılır. Denemekten zarar gelmez ama birçok kişide çalışmadı onu da belirteyim.

Oyla:

ADS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
Mi 10 T
Meslek
Elektronik teknisy
Konular
13
151 saat verdi unlock 4 saat kaldi mi hesabi 365 gunden fazla olan kullanicalara unlock islemi anlik kilit acma avantaji veriyor veya 5saat sure veriyor

Oyla:

enes.altundag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
Redmi note 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
151 saat verdi unlock 4 saat kaldi mi hesabi 365 gunden fazla olan kullanicalara unlock islemi anlik kilit acma avantaji veriyor veya 5saat sure veriyor
Bu durumda 1 yılı geçmiş bir mi hesabı ile yapılabilirmi diyorsunuz?

Oyla:

Muaddib1789

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hdndn
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
9
Benim kilit hemen açıldı demek sebebi buymuş. Hesabım 16 aylık.

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Ben yaklaşık 2.3 yıldır hesabını kullanıyorum ama bende de 158 saat verdi

Oyla:
Üst Alt