Soru Unlock yaparken 168 saat bekleme hatası aldım

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
33
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.5
Telefon Modeli
Poco X3 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Bu süreçte telefonu kapatıp sim kartı çıkarıp başka bir telefon kullansam 1 hafta sonra sorunsuz unlock yapabilir miyim?

Murat 61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
RN11, RN8
Konular
40
Bu süreçte telefonu kapatıp sim kartı çıkarıp başka bir telefon kullansam 1 hafta sonra sorunsuz unlock yapabilir miyim?
Bende note 8'de denedim 168 saat verdi sim kartı çıkartdım başka sim kart taktım bir sorun çıkmadı. 1 hafta sonra sorunsuz açtım kilidi

Oyla:

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende note 8'de denedim 168 saat verdi sim kartı çıkartdım başka sim kart taktım bir sorun çıkmadı. 1 hafta sonra sorunsuz açtım kilidi
Teşekkür ederim sıkıntı olmaz sanırım o zaman. Stock rom kullanmama hastalığı olduğu için bir hafta daha bekleyeceğiz artık.

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Bu verilen 168 saat her unlock yapılan cihazda veriri size özel değil ve sim kartı başka cihaza takmaniz süreyi uzatabilir ama başka bilgisayarda derseniz bu süreyi uzatmiyor bizzat kendim denedim sorun olmuyor açıyor çünkü sunuculara açma talebin var 168 saat dolunca tık açar.Sim kartı cihazdan çıkarmamani öneriyoruz ve temizleyici uygulamasını kullanmamalı bu süre zarfında

Oyla:

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu verilen 168 saat her unlock yapılan cihazda veriri size özel değil ve sim kartı başka cihaza takmaniz süreyi uzatabilir ama başka bilgisayarda derseniz bu süreyi uzatmiyor bizzat kendim denedim sorun olmuyor açıyor çünkü sunuculara açma talebin var 168 saat dolunca tık açar.Sim kartı cihazdan çıkarmamani öneriyoruz ve temizleyici uygulamasını kullanmamalı bu süre zarfında
Anladım hocam. Stock rom ile kullanmama hastalığı yüzünden telefonu kapatıp kartı başka telefona taktım. İnşallah uzamaz bu süre.

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Anladım hocam. Stock rom ile kullanmama hastalığı yüzünden telefonu kapatıp kartı başka telefona taktım. İnşallah uzamaz bu süre.
Şans artık ama önerilmiyor daha önce yaşayan kişiler var

Oyla:

Murat 61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
RN11, RN8
Konular
40
T
1 hafta sonra sonucu bildiririm. Süre uzarsa deli olurum 😀
Telefonu kapatmasan iyi olur ama deneyebilirsin unlock aracıyla yeniden dene orada yeni süreyi gösteriyor. Ama süre uzarsa sorumlu ben değilim. Ben kendim denedim sorun olmadı şans işi. Çok güvenme bence.

Oyla:

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
33
T

Telefonu kapatmasan iyi olur ama deneyebilirsin unlock aracıyla yeniden dene orada yeni süreyi gösteriyor. Ama süre uzarsa sorumlu ben değilim. Ben kendim denedim sorun olmadı şans işi. Çok güvenme bence.
Demin denedim 156 saat dedi şimdi 😀

Oyla:
Üst Alt