Yardım Unlock Süresine Çözümü Olan var mı ?

BahattinOG

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahattin
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
5
Arkadaşlar merhaba kolay gelsin herkese,
Cihazımda mi hesabına giriş yaparak başvuruda bulundum bugün 10 gün olmuştu unlook yapıyım dedim, 918 saat sonra dene dedi. Bu süreyi nasıl düşürebiliriz.
Bu facebook gruplarındaki arkadaşlar insanların parasını alabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Faiş fiyatlar veriyorlar o yüzden burada sizlere danışmak istedim.
38 Gün beklemem gerekiyor sanırım bu şekilde. Ama çoğu kişide 2 3 defa uzatma almışlar. Birde yetkili hesap felan diyorlar bu yetkili hesap nedir nasıl yapılıyor. Bilgisi olan kişiler yardım ederse çok sevinirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Arkadaşlar merhaba kolay gelsin herkese,
Cihazımda mi hesabına giriş yaparak başvuruda bulundum bugün 10 gün olmuştu unlook yapıyım dedim, 918 saat sonra dene dedi. Bu süreyi nasıl düşürebiliriz.
Bu facebook gruplarındaki arkadaşlar insanların parasını alabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Faiş fiyatlar veriyorlar o yüzden burada sizlere danışmak istedim.
38 Gün beklemem gerekiyor sanırım bu şekilde. Ama çoğu kişide 2 3 defa uzatma almışlar. Birde yetkili hesap felan diyorlar bu yetkili hesap nedir nasıl yapılıyor. Bilgisi olan kişiler yardım ederse çok sevinirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu süreyi kısaltmanın yolu yok herkes gibi beklemeniz gerekiyor.süre uzadıysa süre boyunca yapılmaması gereken bir işlem yapmışsınız ondan uzamıştır.Yetkili hesap çok fazla kişide yok yapılmaz ve alamazsınız ancak forum tamircimiz Zenex hocamızda mevcut iletişime geçebilirsiniz.

Oyla:

BahattinOG

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahattin
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
Yazılım Uzmanı