Yardım Unlock SMS gelmiyor

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Poco F7
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 2
Telefon Modeli
POCO F7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhabalar. Uzun uğraşlar sonucu topluluk üstünden kilit açma başvurusunda bulunabildim fakat miui unlock uygulaması üstünden SMS alamıyorum. Dakikalar geçti ne gelen var ne giden. Bir de 3 seferde banlıyor. Bunun nedeni nedir? Nasıl çözücem ben bunu?

Hesap sitesine gidip telefon numarasını değiştirir gibi de davrandım. Yine SMS gelmedi.

Cihazım Poco F7

Teşekkürler. İyi akşamlar dilerim.

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Poco F7
Meslek
Öğrenci
Konular
12
O zaman araçlara bir bakın mutlaka cihaza gömülü tarama uygulaması vardır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Maalesef yok. Uygulamalarda QR diye aratınca çıktı 2 tane app ama aç kısmı yok onlarında.

Neyse ki biraz önce son sms hakkımı denedim anında sms geldi ve doğruladım çok şükür. Vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

Oyla:

ilker.ys

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlker Yasin
Cihazım
Oneplus 7T
Konular
3
Maalesef yok. Uygulamalarda QR diye aratınca çıktı 2 tane app ama aç kısmı yok onlarında.

Neyse ki biraz önce son sms hakkımı denedim anında sms geldi ve doğruladım çok şükür. Vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.
Rica ederim. Cihaz sürümüyle alakalı sanırım. Sms in gelmesi sevindirici olmuş. :) sms botları bazen sapıtabiliyor. Şansına iyi denk gelmiş.

Oyla:

Sefayil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefayil
Cihazım
Redmi 6
Konular
14

Merhaba, kilit açma iznini nasıl aldınız? Beni mi community uygulamasında her defa bir sonraki güne atıyor. İzni alamıyorum bir türlü. Lütfen yaptıklarınızı teker teker anlatırmısınız, hangi uğraşlar yaptınız . Cihazım redmi note 13. Lütfen yardımcı olun

Oyla:

Spect3r

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Oyla: