Soru Unlock onayı sonrası hata!

Didaskalia

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
10
Bugün root ve miui pro yüklemeye karar verdim. Hemen Bootloader kilidini açmak için başvurdum 1-2 dk içinde onaylandı. 10 gün içinde onaylanacak deniyor çünkü. Driverlarla falan boğuştum durdum Win10 bilgisayarımda. Unlock ekranında ilk tikte hata aldım. Yani verify kısmında. Arkadaşımın bilgisayarında ise ikinci tik kısmında kaldım. Şöyle bir mesaj aldım "Current account is not bound to this device mi account status" mi hesabı durumunu kontrol edin diyor kısaca. Sabahtan beri uğraşıyorum. İzlemediğim video kalmadı. Orada bahsedilen herşeyi yapıyorum ama yok olmuyor. 72 saat olayı da yazmıyor.

eymenygt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi5 3/64
Konular
3
Ayarlar>Cihaz hakkında kısmına girip MIUI sürümüne 7 kez tıklayın. Daha sonra geri gelin, Ek ayarlar'a girip Geliştirici Seçenekleri'nden Mi Kilit Açma Durumu'na tıklayın. Tek bir buton olacak orada ona dokunun. İnternete bağlı olduğunuz halde "Ağa bağlanın ve tekrar deneyin" der ise cihazı yeniden başlatıp tekrar yapın. Hesap bağlandığında geri gelin tekrar geliştirici seçeneklerindeyken OEM kilit açma seçeneğini açın daha sonra fastboot'a geçip Unlock aracını deneyin. Başarılı olduysa 72 saat uyarısını verecektir. Geçen haftadan beri babamın Mi Max 2'sinin kilidini açmaya uğraşıyordum anca böyle oldu.

Didaskalia

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o kısımları anlatma gereği duymadım, zaten biliniyor diye. İlk yapılan uygulamalar bunlar zaten. Geliştirici seçeneklerinde usb hata ayıklama ve oem açık. Root konusunda tecrübeliyim lakin bu xiaomi cihazları gereksiz bir şekilde uğraştırıyor insanları.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam olmazsa VPN kullanılması tavsiye ediliyor ama, isterseniz birde VPN kullanında.

Ayrıca bugün olmadıysa; misal 2 gün sonra deneyin; bu şekilde çözende varmış sorunu. Sanırım bazı zamanlarda serverda kaynaklı sorunlarda olabiliyor.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Mi kilit açma durumu kısmından add account and devive işlemini yapmadığınız için %50 de not bound hatası alıyorsunuz.

Didaskalia

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
10
Mi kilit açma durumu kısmından add account and devive işlemini yapmadığınız için %50 de not bound hatası alıyorsunuz.
Yaptım hocam onu.
[doublepost=1510509815,1510509733][/doublepost]
Hocam olmazsa VPN kullanılması tavsiye ediliyor ama, isterseniz birde VPN kullanında.

Ayrıca bugün olmadıysa; misal 2 gün sonra deneyin; bu şekilde çözende varmış sorunu. Sanırım bazı zamanlarda serverda kaynaklı sorunlarda olabiliyor.
Onu bir deneyeyim hocam teşekkürler.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Yaptım hocam onu.
Yaparken hata vs verdi mi? Mi unlock un sağ üstündeki mi hesap numaranız ile cihazda açık olan ayarlar-mi hesabı kısmındaki mi hesap numaranız aynı mı?

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Didaskalia

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
10
Yaparken hata vs verdi mi? Mi unlock un sağ üstündeki mi hesap numaranız ile cihazda açık olan ayarlar-mi hesabı kısmındaki mi hesap numaranız aynı mı?

Evet aynı. Hesap ve cihaz ekleye bastığımda da 86006 ve önünde de çince birşeyler çıkıp kayboluyor
[doublepost=1510515081,1510515042][/doublepost]
Yaptım hocam onu.
Denedim olmadı.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Sorununuzu söylemeden cevap arıyorsunuz, işte sizin en büyük sorununuz bu. En başta bu bilgiyi verseydiniz kimse bu kadar uğraşmayacaktı.

86006 hatasının nedeni romdur. Developer rom a geçiş yapmalısınız.

Didaskalia

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
10
Sorununuzu söylemeden cevap arıyorsunuz, işte sizin en büyük sorununuz bu. En başta bu bilgiyi verseydiniz kimse bu kadar uğraşmayacaktı.

86006 hatasının nedeni romdur. Developer rom a geçiş yapmalısınız.

Ben onun hata olduğunu nereden bileyim. Çince yazıyor. Bu kadar abartılı bir tepki vermenizi gerektirmezdi en azından. Buradaki herkes xiaomi gurusu olmak zorunda değil.

Üst Alt