Yardım Unlock başvurusu yaptım ama mesaj gelmedi.

interwelet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fikret
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
4
Arkadaşlar yaklaşık iki aya yakın oldu yahu ne mesaj geldi ne birsey. Unlock başvuru sayfasına girdiğimde unlock butonu ve program indirme linki çıkıyor ama bir türlü kilidi kaldıramıyorum. Araştırdığım kadarıyla mesaj gelmediği içinmiş sanırım ama mesaj da gelmiyor ne yapacağım yardım edin lutfen...

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Global rom ise rom değiştirmesi gerekiyor , rom değişikliğinde silinir diye biliyorum
Mi flash ile rom yüklemelerde flash all and storage seçeneğini seçip kurulum yaparsınız depolama alanındaki veriler silinmez diğer rom yüklemelerde silinir arkadaş bootloader kilidini açarken veri kaybı yaşarmıyım diye sormuş hocam.
uyarı olarak tüm verileriniz silinecektir yazıyor unlock öncesi kırmızı yazıyla. 72 saat süresi çıktı bundan 5 gün önce de 72 saat vardı. acaba o hesap ile online olup 72 saat mi beklemek lazım.? Ayrıca %100 türkçe rom yok mu mi6 da arada hala ingilizce karakterler var. Birde oyunlarda örneğin ilerlemeli oyunlarda sanal ekran üzerinde çıkması gereken kontrol tuşları çıkmıyor. Yeni konu açmadım buradan yanıtlarsanız çok sevinirim saygılarımla.
Bu zamana kadar bootloader kilidi açtığım cihazlarda veri kaybı yaşamadım mi unlock ile kilidi açarken 72 saat süre zarfını beklemek zorundasınız, bootloader kilidini açmadanda rom kurabilirsiniz Xiaomi tool ile forumda konusu mevcut.

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

oyunda kontrool tuşları çıkmıyor bir fikri olan varmı.? Normalde aşağıdaki resimdeki gibi olmslıydı.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Tnrsk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taner
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
arkadaşlar mi unlock uygulamasını açıyorum mi hesabımla giriş yapıyorum sonra verifying falan bi süreç oluyo sonra your device isn't supported mi unlock yazıyo altındaki go tuşuna basınca tekrar mi unlock indirme sayfasına atıyo beni böyle bi kısır döngü oluştu

Oyla:
Üst Alt