Yardım Unlock başvurusu yaptım ama mesaj gelmedi.

interwelet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fikret
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
4
Arkadaşlar yaklaşık iki aya yakın oldu yahu ne mesaj geldi ne birsey. Unlock başvuru sayfasına girdiğimde unlock butonu ve program indirme linki çıkıyor ama bir türlü kilidi kaldıramıyorum. Araştırdığım kadarıyla mesaj gelmediği içinmiş sanırım ama mesaj da gelmiyor ne yapacağım yardım edin lutfen...

Tnrsk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taner
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
Benzer sorun bende de var bana mesaj geldi kilidinizi kaldirabilirsiniz diye unlock programini indirip kurdum actim ama program beni yine unlock yazilimi indirme sayfasina yonlendiriyor

Oyla:

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
unlock etmeyi deneyin bazı cıhazlarda ( global romu daha çıkmamış ) sistem otamatik olarak kilit kaldırma iznini veriyor ve mesajda gelmiyor

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Unlock başvurusunu yaptım kabul edildi fakat vakit olup da yapamadım 1 aya yakın süre geçti kabul edileli şmdi açmak istiyorum sorun şu bu başvuru kabul edildikten sonra belli bir süre var mı ? Yada 1 ay sonra yapabilirmiyim

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar yaklaşık iki aya yakın oldu yahu ne mesaj geldi ne birsey. Unlock başvuru sayfasına girdiğimde unlock butonu ve program indirme linki çıkıyor ama bir türlü kilidi kaldıramıyorum. Araştırdığım kadarıyla mesaj gelmediği içinmiş sanırım ama mesaj da gelmiyor ne yapacağım yardım edin lutfen...

İndirme sayfası geliyorsa onay verilmiştir SMS beklemenize gerek yok. Kilidi kaldırmama sebebiniz daha farklı bir şey olmalı.

Benzer sorun bende de var bana mesaj geldi kilidinizi kaldirabilirsiniz diye unlock programini indirip kurdum actim ama program beni yine unlock yazilimi indirme sayfasina yonlendiriyor

Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?

Unlock başvurusunu yaptım kabul edildi fakat vakit olup da yapamadım 1 aya yakın süre geçti kabul edileli şmdi açmak istiyorum sorun şu bu başvuru kabul edildikten sonra belli bir süre var mı ? Yada 1 ay sonra yapabilirmiyim

Evet yapabilirsiniz.

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Ayrı bir konu açmak istemedim ama şunu sormak istiyorum. Bl kilidi açarken telefondaki veriler siliniyormu.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
uyarı olarak tüm verileriniz silinecektir yazıyor unlock öncesi kırmızı yazıyla. 72 saat süresi çıktı bundan 5 gün önce de 72 saat vardı. acaba o hesap ile online olup 72 saat mi beklemek lazım.? Ayrıca %100 türkçe rom yok mu mi6 da arada hala ingilizce karakterler var. Birde oyunlarda örneğin ilerlemeli oyunlarda sanal ekran üzerinde çıkması gereken kontrol tuşları çıkmıyor. Yeni konu açmadım buradan yanıtlarsanız çok sevinirim saygılarımla.

Oyla:
Üst Alt