- Adım
- ibrahim
- Cihazım
- mi 8
- Meslek
- eczacı
- Konular
- 7
Okuduğum üniversitenin hesabından Microsofta bağlanınca ücretsiz Windows 10 keyi aliniyormuş. Arkadaşım freedos PC aldı. Sistem yüklememiz gerekiyor. Öğrenci olduğumuz için lisansı parayla almak biraz masraflı oluyor. Korsan yüklemekte istemiyoruz. Bu şekilde key alıp kullanan var mı ?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1. Onthehub.com adresine gir.
2. Find your school seçeneğine tıkla, college&university'i seç
3. Country bölümünde Turkey diye arat ve seçim yap.
4. Okulunun tam adını girme, bir kısmını gir, bazen isimler birazcık farklı olabiliyor. Mesela ankara üniversitesi yazma ankara yaz sadece. Zaten varsa listelenecek.
5. Eğer okulunun lendi mağazası varsa "Log in to your
to view all available offerings." Şeklinde bir yazı çıkacak. Buraya giriş yapabilmek için üniversitenin öğr. İşl. Dai. Bşk.'lığının internet e posta vb. Servisiyle ilgilenen bölümden kullanıcı adı ve şifre etmelisin.6. Okulunu arattığında "Your institution does not have a WebStore yet, but you can still get access to great software at the
." Şeklinde bir yazı çıkıyorsa geçmiş olsun, alabileceğin birşey yok. 7. Bildiğim kadarıyla da office'i bu şekilde lisanslaman pek mümkün değil çünkü office'i bu site üzerinden sunan bir üniversiteyi ben daha görmedim.