Sohbet Üniversitede ücretsiz Windows 10 keyi almak

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Okuduğum üniversitenin hesabından Microsofta bağlanınca ücretsiz Windows 10 keyi aliniyormuş. Arkadaşım freedos PC aldı. Sistem yüklememiz gerekiyor. Öğrenci olduğumuz için lisansı parayla almak biraz masraflı oluyor. Korsan yüklemekte istemiyoruz. Bu şekilde key alıp kullanan var mı ?

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
hocam gerek yok netten keyler var veya loader lar

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam keyler bir işe yaramıyor. Hepsi ölü ve bu sistemi anlarsak bilgisayarına Office programlarını da lisansliyacaz. Bir arkadaş daha bekliyor o da Apple için kullanıcak.

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
dev
Hocam keyler bir işe yaramıyor. Hepsi ölü ve bu sistemi anlarsak bilgisayarına Office programlarını da lisansliyacaz. Bir arkadaş daha bekliyor o da Apple için kullanıcak.
devletin bizden aldıklarının yanında win 10 key hiçbişey ben olsam alırdım hatta 3-5 tane alırdım

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Okuduğum üniversitenin hesabından Microsofta bağlanınca ücretsiz Windows 10 keyi aliniyormuş. Arkadaşım freedos PC aldı. Sistem yüklememiz gerekiyor. Öğrenci olduğumuz için lisansı parayla almak biraz masraflı oluyor. Korsan yüklemekte istemiyoruz. Bu şekilde key alıp kullanan var mı ?
Öncelikle okulunuzun Microsoft hesabı olması ve öğrencilerine açmış olması gerekiyor. Burada bir üniversite buldum. Verilen açıklamaları okursanız, sizin okulun da böyle bir hesabı olup olmadığını sorabilirsiniz.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sezerr53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer
Cihazım
Mi 8
Konular
0
N11 gibi yerlerden 20-50 TL arası değişen OEM lisanslar alabilirsiniz. Öğrenci olmanız yetmez. Premium Dreamspark üyeliğinizin olması lazım. Çoğu üniversite bilgisayar bölümü okuyan öğrencilerine veriyor bu özelliği. Bu ara orjinal kullanmayı istemeniz çok doğru ve etik bir karar. Bakma sen bizim bilgisayarcıya.

thezalim02

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut Gazi
Cihazım
Xiaomi Mi Max 3
Meslek
Backend Front Edit
Konular
44
N11 gibi yerlerden 20-50 TL arası değişen OEM lisanslar alabilirsiniz. Öğrenci olmanız yetmez. Premium Dreamspark üyeliğinizin olması lazım. Çoğu üniversite bilgisayar bölümü okuyan öğrencilerine veriyor bu özelliği. Bu ara orjinal kullanmayı istemeniz çok doğru ve etik bir karar. Bakma sen bizim bilgisayarcıya.
seze hocam gerek yok kş para vermeye milyonlarca pc aynı işlemi yapıyoruz.... :$:$

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36

İnternette var Windows 10 oem lisansları

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Kardeşim ben Windows 10 uda Office programlarınıda kmspico ile hallettim. Senin sorduğun soruya gelirsek dreamspark premium üyeliğin varsa (tabiki üniversitesi nin desteklemesi lazım) Windows 10 ve Office programları dahil birçok uygulamayı ücretsiz alabiliyorsun. şu adresten öğrenebilirsiniz. Ya da ücretsiz olarak endüstry pro yazılımlarını edinebilirsiniz.

Üst Alt