Sohbet Üniversite sınavı son günü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
12
forum ≠ sosyal medya

En aktif üye falan yazınca nasıl olunuyor diye bakayım, sahibini tebrik edeyim dedim ama sonra tebrik işinden vazgeçtim...

Sadece bugün açılan konular:

Konu 1 : Üniversite sınavı son günü! Son dakika falan da yazsaydınız...
Konu 2 : Volte çalışmıyor! Operatörden bile kontrol etmeden konu açılmış...
Konu 3 : Tema değiştirme kısayolu! Ne olduğunu dahi anlaşılmıyor...

Şaka gibi... Gidin twitter'da yazın, instagrama fotoğraf yükleyin, facebookta durum falan paylaşın bırakın burada kaliteli içerikler olsun. Takipçi falan oluyor orada çok mutlu ediyor takipçi sayısı çoğalınca. Ünlü de olursunuz. Ya da hiç bilemediniz blog yapalım size. Söz sunucu, hosting paranızı da ben vereceğim. Orada gönlünüzce yazın, çizin eğlenin isteyen girsin okusun böyle güzel forumları baltalamayın. Ülkede kaliteli forum sayısı zaten az, sizin gibiler yüzünden burayı da kaybedeceğiz...

Kalınından bir defa daha yazayım belki anlarsınız : forum ≠ sosyal medya

Yöneticiler diyeceğim de küfür/hakaret etmedikten sonra banlasalar bu sefer "yok efendim bana haksızlık yapıldı" diye fırlar sizin gibiler. Onları da suçlayamıyorum... "Seviyeyi düşürüyorsunuz" "kalitesiz içerik üretiyorsunuz" "bize yakışmıyorsunuz" da diyemeyecek kadar beyefendidir buranın yöneticileri, aynaya bakmanızı bekliyorlardır.

Yazık... Çok yazık... Sevgili adminler en azından aktif üye falan kaldırın da benim gibi merak edip okuyacakların vakti boşa harcanmasın.
Hocam yazınızı tamamen okudum anladım fakat durum şu ki açılan konunun kategorisine hiç bakmamış olsanız gerek ki arkadaşın açtığı konu Genel kategori - genel ve konu dışı sohbet başlığı altında açılmıştır yani demem o ki birilerine laf çarparken 2 kere düşünün :)

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Forumları kötüleştiren hep bu tutmla bir iyi niyet yazısını KİŞİSELLEŞTİREN TUTUMDAKİ YAZIMLAR. Sırf bu yüzden uzun süreli olan otomobil forumumu kapattım.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nick ve yaştan öğretmen olduğunuzu tahmin ediyorum...

Hocam matematik dersinde gidip beden eğitimi dersindeymiş gibi uzun eşek oynasak kızmaz mısınız... Kişiselleştirme değil lütfen yanlış anlamayın. Uzun eşek oynamak isteyen bahçeye çıksın ben matematik dersi almak istiyorum diyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yazınızı tamamen okudum anladım fakat durum şu ki açılan konunun kategorisine hiç bakmamış olsanız gerek ki arkadaşın açtığı konu Genel kategori - genel ve konu dışı sohbet başlığı altında açılmıştır yani demem o ki birilerine laf çarparken 2 kere düşünün :)

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ilk mesajımda konu sahibinin adını "en aktif üye" olarak gördüğüm için tebrik etmek amaçlı konusuna girdiğimi belirtmiştim... Amacım laf çarpmak değil, direk yazdım zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt