forum ≠ sosyal medya
En aktif üye falan yazınca nasıl olunuyor diye bakayım, sahibini tebrik edeyim dedim ama sonra tebrik işinden vazgeçtim...
Sadece bugün açılan konular:
Konu 1 : Üniversite sınavı son günü! Son dakika falan da yazsaydınız...
Konu 2 : Volte çalışmıyor! Operatörden bile kontrol etmeden konu açılmış...
Konu 3 : Tema değiştirme kısayolu! Ne olduğunu dahi anlaşılmıyor...
Şaka gibi... Gidin twitter'da yazın, instagrama fotoğraf yükleyin, facebookta durum falan paylaşın bırakın burada kaliteli içerikler olsun. Takipçi falan oluyor orada çok mutlu ediyor takipçi sayısı çoğalınca. Ünlü de olursunuz. Ya da hiç bilemediniz blog yapalım size. Söz sunucu, hosting paranızı da ben vereceğim. Orada gönlünüzce yazın, çizin eğlenin isteyen girsin okusun böyle güzel forumları baltalamayın. Ülkede kaliteli forum sayısı zaten az, sizin gibiler yüzünden burayı da kaybedeceğiz...
Kalınından bir defa daha yazayım belki anlarsınız :
forum ≠ sosyal medya
Yöneticiler diyeceğim de küfür/hakaret etmedikten sonra banlasalar bu sefer "yok efendim bana haksızlık yapıldı" diye fırlar sizin gibiler. Onları da suçlayamıyorum... "Seviyeyi düşürüyorsunuz" "kalitesiz içerik üretiyorsunuz" "bize yakışmıyorsunuz" da diyemeyecek kadar beyefendidir buranın yöneticileri, aynaya bakmanızı bekliyorlardır.
Yazık... Çok yazık... Sevgili adminler en azından aktif üye falan kaldırın da benim gibi merak edip okuyacakların vakti boşa harcanmasın.