Sohbet Üniversite sınavı son günü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
forum ≠ sosyal medya

En aktif üye falan yazınca nasıl olunuyor diye bakayım, sahibini tebrik edeyim dedim ama sonra tebrik işinden vazgeçtim...

Sadece bugün açılan konular:

Konu 1 : Üniversite sınavı son günü! Son dakika falan da yazsaydınız...
Konu 2 : Volte çalışmıyor! Operatörden bile kontrol etmeden konu açılmış...
Konu 3 : Tema değiştirme kısayolu! Ne olduğunu dahi anlaşılmıyor...

Şaka gibi... Gidin twitter'da yazın, instagrama fotoğraf yükleyin, facebookta durum falan paylaşın bırakın burada kaliteli içerikler olsun. Takipçi falan oluyor orada çok mutlu ediyor takipçi sayısı çoğalınca. Ünlü de olursunuz. Ya da hiç bilemediniz blog yapalım size. Söz sunucu, hosting paranızı da ben vereceğim. Orada gönlünüzce yazın, çizin eğlenin isteyen girsin okusun böyle güzel forumları baltalamayın. Ülkede kaliteli forum sayısı zaten az, sizin gibiler yüzünden burayı da kaybedeceğiz...

Kalınından bir defa daha yazayım belki anlarsınız : forum ≠ sosyal medya

Yöneticiler diyeceğim de küfür/hakaret etmedikten sonra banlasalar bu sefer "yok efendim bana haksızlık yapıldı" diye fırlar sizin gibiler. Onları da suçlayamıyorum... "Seviyeyi düşürüyorsunuz" "kalitesiz içerik üretiyorsunuz" "bize yakışmıyorsunuz" da diyemeyecek kadar beyefendidir buranın yöneticileri, aynaya bakmanızı bekliyorlardır.

Yazık... Çok yazık... Sevgili adminler en azından aktif üye falan kaldırın da benim gibi merak edip okuyacakların vakti boşa harcanmasın.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Yöneticiler gidip mesajını beğeniyor birde gerçekten komik. Söylemek istedikleriniz konuşalım istediğiniz yerden.
Söylemek istediklerimi yazdım zaten konuşmaya gerek var mı? Yöneticilerimiz de anladıkları için yazdıklarımı beğenmişler. Siz de tekrar bir okuyun isterseniz... Özetle post kasan sevilmez... Gerekli ise yazarsınız, gereksizse yazmazsınız. Gereksiz olmasına rağmen size gerekli geliyorsa gereksiz olan sizsinizdir. Forum temiz kalsın diyorum yani?

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Söylemek istediklerimi yazdım zaten konuşmaya gerek var mı? Yöneticilerimiz de anladıkları için yazdıklarımı beğenmişler zaten. Siz de tekrar bir okuyun isterseniz... Özetle post kasan sevilmez... Gerekli ise yazarsınız, gereksizse yazmazsınız. Gereksiz olmasına rağmen size gerekli geliyorsa gereksiz olan sizsinizdir. Forum temiz kalsın diyorum yani?
Siz 2 gözünüzü açıp profilime bakın bence ondan sonra elinize başınıza götürün " ah ben ne yapmışım" diyin.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Ah ben ne yapmışım! Bu konuları açana laf anlatmaya, forum nedir açıklamaya çalışıyorum... Haklısınız çok hatalıyım

Ayıp... Şunları yazıp da profilime bak deme cesareti de kimde olur bilemedim. Daha 2. sayfadayım ilerlesek daha neler çıkacak acaba.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ah ben ne yapmışım! Bu konuları açana laf anlatmaya, forum nedir açıklamaya çalışıyorum... Haklısınız çok hatalıyım

Ayıp... Şunları yazıp da profilime bak deme cesareti de kimde olur bilemedim. Daha 2. sayfadayım ilerlesek daha neler çıkacak acaba.
Ne oldu profilini gizlemişsin? Konularına bakarım diyemi?
Açmış olduğum bu konular çöp zaten bunlar...

KaraMasque

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi9T
Konular
7
Kardeşim napıyorsunuz kendinize gelin Konu Dışı bölümünde daha ciddi meseleler konuşulması gerek.

Muallim45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiamio
Konular
1
Forumları kötüleştiren hep bu tutmla bir iyi niyet yazısını KİŞİSELLEŞTİREN TUTUMDAKİ YAZIMLAR. Sırf bu yüzden uzun süreli olan otomobil forumumu kapattım.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Ne oldu profilini gizlemişsin? Konularına bakarım diyemi?
Açmış olduğum bu konular çöp zaten bunlar...

Şunu yazdıktan sonra hala link atıyorsunuz ya, ne diyeyim... Evet açtığınız konular ÇÖP. Ben de aynısını diyorum. Çöp konular açıyorsunuz, forumu çöpe çeviriyorsunuz, açmayın. Burası nicelik değil nitelik forumu. İlla yazacağım çöp üreteceğim diyorsanız da çöplerinizi başka yerde üretin, buraya dokunmayın.

Bir de mesajlara bakayım dedim de... ilk mesajlara gidince sanki başka şeyler de var. Kendi isminize bile karar verememişsiniz. Murad mı? Kerim mi? Umut mu? Furkan mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt