- Adım
- M. Mustafa
- Cihazım
- Xiaomi 13T
- Meslek
- Ofis Sorumlusu
- Konular
- 190
Çalışması için başka yöntem çıktı birde Magisk de Super su gibi tarihe karışacak gibi Zagisk geliyor diye bir haber var bakalım ne olacakArtık çalışmıyor galiba bu hata veriyor bende, geliştiricide desteği bıraktı diye bir haber vardı.
Çalışması için başka yöntem çıktı birde Magisk de Super su gibi tarihe karışacak gibi Zagisk geliyor diye bir haber var bakalım ne olacak
Buyrun Hocam videodan bakarak yapabilirsinizNasıl oluyor acaba bilgi verebilir misiniz bende ctsprofile hata veriyor bunu yükledim hiçbir işe yaramadı
Eyvallah teşekkür bide bu zagisk nedir merak ettim de açıklayabilir misinizBuyrun Hocam videodan bakarak yapabilirsiniz
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Magiskin Yapımcısının Açıklaması Bu Şekildeymiş Twitterda mesja atmış. Magiskin Yerine artık onunla root yapılcak birde yepyeni modüller gelecek.Eyvallah teşekkür bide bu zagisk nedir merak ettim de açıklayabilir misiniz
poco f3 gt hindistan rom var bu da kurtarmadı bi türlü geçiremedim denemediğim yol kalmadı resmen. patreon da universal safetynext fix in v2.1 i çıkıyor belki onla olurBuyrun Hocam videodan bakarak yapabilirsiniz
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız