Yardım unable to mount data hatası

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Selam.
Şimdi Arrow os a geçtim ama twrp de başlıkta gördüğünüz hatayı alıyorum bunu veri kaybetmeden düzeltebilir miyim yarın kesinlikle MIUI a geri dönüyorum bu hata yarın başıma bela olurmu yoksa sıkıntı olmadan dönebilir miyim çünkü twrpden dahili hafızamı göremiyorum lütfen yardım edin
Hata unable to mount data

Son düzenleme:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Selam.
Şimdi Arrow os a geçtim ama twrp de başlıkta gördüğünüz hatayı alıyorum bunu veri kaybetmeden düzeltebilir miyim yarın kesinlikle MIUI a geri dönüyorum bu hata yarın başıma bela olurmu yoksa sıkıntı olmadan dönebilir miyim çünkü twrpden dahili hafızamı göremiyorum lütfen yardım edin

Başlıkta gördüğümüz hata derken ? Ben şuan göremiyorum hocam.

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Yada daha kısası MIUI a geçerken düzelirmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlıkta gördüğümüz hata derken ? Ben şuan göremiyorum hocam
Unable to mount data

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Yada daha kısası MIUI a geçerken düzelirmi

Unable to mount data

Twrp ayarlardan mount bölümünden enable mtp seçerseniz dahili hafızanız görünür. Göründükten sonra dahili hafızaya dosya atamazsanız yada tuhaf şekiller ve harflerden oluşan dosyalar varsa twrp den format data yapmanız gerekir. Bu da tüm verilerinizi siler. Miui ya geçerken zaten format data yapmanız gerekecek. Aosp romlardan miui ya yada tam tersi işlemlerde gerekmektedir.

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Twrp ayarlardan mount bölümünden enable mtp seçerseniz dahili hafızanız görünür. Göründükten sonra dahili hafızaya dosya atamazsanız yada tuhaf şekiller ve harflerden oluşan dosyalar varsa twrp den format data yapmanız gerekir. Bu da tüm verilerinizi siler. Miui ya geçerken zaten format data yapmanız gerekecek. Aosp romlardan miui ya yada tam tersi işlemlerde gerekmekted
Hocam ben şimdi geçeceğim USB üzerinden sadece yapmam gerek formatlayıp flashlamak dimi sorunu çözer bu?

Twrp ayarlardan mount bölümünden enable mtp seçerseniz dahili hafızanız görünür. Göründükten sonra dahili hafızaya dosya atamazsanız yada tuhaf şekiller ve harflerden oluşan dosyalar varsa twrp den format data yapmanız gerekir. Bu da tüm verilerinizi siler. Miui ya geçerken zaten format data yapmanız gerekecek. Aosp romlardan miui ya yada tam tersi işlemlerde gerekmektedir.
hocam şuan kontrol ettim mtp zaten açık diye gözüküyor mtp yi kapat diye bir seçenek vardı

Son düzenleme:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam ben şimdi geçeceğim USB üzerinden sadece yapmam gerek formatlayıp flashlamak dimi sorunu çözer bu?

hocam şuan kontrol ettim mtp zaten açık diye gözüküyor mtp yi kapat diye bir seçenek vardı

Hocam, rom kurmayı biliyorsanız yapın bu işlemleri. Her cihaza ait konularımız mevcut. Arrowdan miui ya geçiş, önce format sistem sonra format data sonra restart recovery yaparsınız ardından telefona miui atarsınız veya usb otg üzerinden baglayıp dosyayı seçerek romu yüklersiiniz. Lakin cihazınızın konusunu bir kontrol edin. Daha detaylı anlatım vardır mutlaka.

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Hocam, rom kurmayı biliyorsanız yapın bu işlemleri. Her cihaza ait konularımız mevcut. Arrowdan miui ya geçiş, önce format sistem sonra format data sonra restart recovery yaparsınız ardından telefona miui atarsınız veya usb otg üzerinden baglayıp dosyayı seçerek romu yüklersiiniz. Lakin cihazınızın konusunu bir kontrol edin. Daha detaylı anlatım vardır mutlaka.
hocam biliyorum ben stocktan eu ya geçtim araştırdım ama bu konuda yeniyim bu siszin dediğiniz şekilde formatlatım installıyorum ozaman bu formatlamanın değişmesşi sonucuda değiştirirmi?

hocam yaptım gibi demişim ama daha yapmadım kusura bakmayın =)

hocam bi bakarmısınız şu soruma bi bakında rahatlayım en azından =))

Son düzenleme:

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
hocam biliyorum ben stocktan eu ya geçtim araştırdım ama bu konuda yeniyim bu siszin dediğiniz şekilde formatlatım installıyorum ozaman bu formatlamanın değişmesşi sonucuda değiştirirmi?

hocam yaptım gibi demişim ama daha yapmadım kusura bakmayın =)

hocam bi bakarmısınız şu soruma bi bakında rahatlayım en azından =))
problem nedir hocam okudum ama birşey anlayamadım yazdıklarınızdan

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Hocam olay şu ben bugün Arrow os a geçtim ama twrp den ana hafızamı göremiyorum zaten aosp den haz etmedim yarın tekrardan MIUI a geçeceğim yarın tekrar miui a geçerken bu hata düzelir mi geçerken hangi şeyleri wipe lamam gerek onu soruyorum

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
yedeklerinizi alın sonra twrpden format data yapacaksınız ondan sonra twrp de reboot recovery yapın cihaz twrpde açılafak cihaza romu pc den atın flaşlayın sorunsuz yüklenir rom

Üst Alt