Umreden telefon getirtme

Naughty

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
Eşim Mart'ın Ortasında umreye gidecek orda bulma ihtimali olabilirimi sizce :??: bulsa da orjinal olma ihtimali ne kadar olur ( mi 4 ten bahsediyorum )

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Naughty' Alıntı:
Eşim Mart'ın Ortasında umreye gidecek orda bulma ihtimali olabilirimi sizce :??: bulsa da orjinal olma ihtimali ne kadar olur ( mi 4 ten bahsediyorum )
Burada bulma ihtimali neyse orada da aynı.
Bu cihazın Arabistan'da da satışı yok. Bizdeki satıcılar gibi oradaki satıcılar da getirtip satıyor olabilirler.
Alırken çok iyi incelemesi lazım. Bir arkadaşım daha iPhone 4 lansmanı yapılmamışken, iPhone 4 alıp gelmişti. Hem de televizyonlu. :)
Tabi arkadaşım teknolojinin t'sinden anlamıyor. Sadece hoşuna gittiği için almış. iPhone diye kulak aşinalığı vardı sadece.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Naughty

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
chatin_62' Alıntı:
Naughty' Alıntı:
Eşim Mart'ın Ortasında umreye gidecek orda bulma ihtimali olabilirimi sizce  :??: bulsa da orjinal olma ihtimali ne kadar olur  ( mi 4 ten bahsediyorum )
Burada bulma ihtimali neyse orada da aynı.
Bu cihazın Arabistan'da da satışı yok. Bizdeki satıcılar gibi oradaki satıcılar da getirtip satıyor olabilirler.
Alırken çok iyi incelemesi lazım. Bir arkadaşım daha iPhone 4 lansmanı yapılmamışken, iPhone 4 alıp gelmişti. Hem de televizyonlu.  :)
Tabi arkadaşım teknolojinin t'sinden anlamıyor. Sadece hoşuna gittiği için almış. iPhone diye kulak aşinalığı vardı sadece.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Tamamdir cok tesekkurler ilgin alakan icin dostum✌️

Üst Alt