Bu temayı yükleyin,sizin kullandığınız temayı özelleştirme menüsünde sadece durum çubuğunu bu tema olarak seçip uygulayın.Saygılarımla.Yok hocam.mesela klasik MIUI dayim.baska birşey yüklemek istiyoruma ama sadece alt tuşlar değişsin.
Link?Dolaşım tuşları ve simgeler farklı temalardan toplandı,bu işlerde henüz acemi bile değilim,inşallah beğenirsiniz arkadaşlar.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dosya yanlış sanırımDolaşım tuşları ve simgeler farklı temalardan toplandı,bu işlerde henüz acemi bile değilim,inşallah beğenirsiniz arkadaşlar.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şimdi tekrar indirip yine aktif ettim,bende herşey normal duruyor,sizde yanlış görünen nedir,hemen ilgileneyim.Dosya yanlış sanırım
Yani içe aktaramadım custom rom kullanıyorum ama 3.parti hatası değil aktarılması diyor dosya mtz değil sanırımŞimdi tekrar indirip yine aktif ettim,bende herşey normal duruyor,sizde yanlış görünen nedir,hemen ilgileneyim.