- Adım
- Agit sonkurt
- Cihazım
- Redmi Note4x
- Konular
- 34
şükür geldi ellerinize sağlık hocam emekleriniz için teşekürler.
Üstadım Mudo dan yarından itibaren kısmetse Mi Max3 geçeceğim inşallah bu cihaz içinde bir güzellik düşünürseniz seviniriz ...Merhaba sevgili MIUI Turkiye ailesi ve Redmi Not 4x mido kullanıcıları,bildiğiniz gibi şimdiye kadar EpicTeam adına rom paylaşımlarım oluyordu artık tek çalışmaya karar verdim ve sizlere yapmış olduğum bu surumu paylaşmaya karar verdim.Bu rom daha çok miui guncellemeleri uzerine kurulu olmayacak daha çok mod ilave ederek guncelleme vereceğim zaten kullandığımız cihaz android guncellemesi almayacak,artık haftalık beta ve kararlı guncelleme benim için herhangi bir anlam ifade etmiyor.Daha çok kullanıcı için eğlenceli modlar uzerine kurulu olacak..Bu yuzden her hafta guncelleme yapmak yerine belli aralıklar ile surum değiştirme yapacağım...Buradan bana bu yolda emeğini esirgemeyen ve bu yolda bana yardımları dokunan başta Skorpi abime dostum haqanguven'e teşekkurlerimi bir borç bilirim.....
Kısaca romdan bahsetmek gerekirse tum özellikler ve modlar 4pda devs grubundaki geliştirici arkadaşlara aittir...sadece uygulama bana aittir
ÖZELLİKLER:
* MIUI 10
* Multilanguage
* Global beta versiyon 8.12.27 build
* Bağımsız ayarlar
* Ücretsiz ayarlar
* my.intent.action.REFRESH_STATUS_BAR
* Akıllı mobil ağ modları
* Kablosuz bağlantı zamanlayıcısı
* Son uygulamar arka plan panelinde animasyon
* Round corners yuvarlak ekran köşeleri
* Matrix animasyonu
* Klasörde sutun ayarlama yeteneği
* Simge başlıklarını aktif veya deaktif edebilme
* Altbarda simge yansıması
* Simgeler için gölge yeteneği
* Sallama hareketleri
* Merkezi saat seçebilme yeteneği (ios,aosp,varsayılan)
* 3Minitbattery mod ayarları
* Edge kenar effecti
* Durum çubuğunda extra bilgiler Ram,cpu,vs
* Durum çubuğunda bulanıklık efekti
* Çift dokunma ile ekran kapama
* Msa ustunde sonsuz kaydırma
* 3.parti tema hatası için yama sorunsuz
* Ana ekran düzeni 4*5 6*7 kadar seçebilme
* Klasörlerde bulanıklık etkisi
* Weather M8 hava durumu eklendi
* Ek ayarlara simge eklendi
* Google play sertifikalı
* Gereksiz google uygulamaları kaldırıldı
* Gereksiz çin uygulamaları kaldırıldı
* Full deodex rom
* System framework services.jar patches
* Bot.img dm doğruluğu kaldırıldı
* Daha fazla ram için miuisystem patch
* Magisk 17.1rot installer
* Dolby atmos
* Rot explorer,titanyum backup,Adaway,powermenu
* ve sayamadıklarım....
ULTIMATE romu indirin ve dahili belleğe aktarın.
Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın.
TWRP kurtarmasında, Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin.
TWRP ana menüsüne dönün, Install üzerine dokunun ve Adım 1’de cihazınıza aktardığınız ULTIMATE rom Zip dosyasını seçin.
.zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız. Özel ROM yükleme işlemini başlatmak için ekranın alt kısmında. Bu biraz zaman alabilir.
ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve cihazınızı yeniden başlatın.Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler
*Konuda yer alan Anlatım tarafımca Redmi Not 4X Cihazımda 13.01.2019 da denenmiş, çalıştığı doğrulanıp konuya eklenmiştir. Bende çalışan bir şey Sizde çalışmayabilir.
**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
***Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni haberdar etmeniz yeterli
Credits :,
en.miui.com
@4 pda devs
@Greshan
@Kosmos2011
@Roman1977
@Mipokser
@Cepren
ROM OS Version: MIUI 10 running android 7.0 Nougat
ROM Kernel: Linux 3.18.31-perf-g07c7921
ROM Requirement:Bootloader kilidi açık twrp recovey kurulu olması gerekiyor
Durum: Global beta
Düzenleme: 2019-01-13
Last Updated: 2019-01-13
Download ULTIMATE MIUI 10 9.1.10Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hayırlı olsun üstadım yeni cihazınız.. yapmayı çok isterim ama biliyorsunuz ki sıfırdan rom yapıyorum max 3 için Arb mantığını tam bilmiyorum neticede Global rom çalışıyorum,bunu custom roma çevireceğiz neyi yapmam yada yapmamam ve gerekli methodları bilmem lazım kısmet diyelim.. bizi unutmamaniz dileğiyle hayırlı forumlar dilerim.....Üstadım Mudo dan yarından itibaren kısmetse Mi Max3 geçeceğim inşallah bu cihaz içinde bir güzellik düşünürseniz seviniriz ...
Üstadım ne demek.her zaman.bende adıma.size her türlü katkıyı sağlamaya hazırım verilen hizmete sadece "Teşekkür"ile gecistirilmemesi gerekir buna inanan biri olarak bu oluşumu hep destekledim.Bir bedel ödenmeli diye düşünüyorum...Motivasyon olarakta eser sahibinin buna büyük ihtiyacı vardır...Sevgiler ÜstadimHayırlı olsun üstadım yeni cihazınız.. yapmayı çok isterim ama biliyorsunuz ki sıfırdan rom yapıyorum max 3 için Arb mantığını tam bilmiyorum neticede Global rom çalışıyorum,bunu custom roma çevireceğiz neyi yapmam yada yapmamam ve gerekli methodları bilmem lazım kısmet diyelim.. bizi unutmamaniz dileğiyle hayırlı forumlar dilerim.....
ULTİMATE ROM 9.1.10
Kesinlikle katılıyorum destek çok önemli, insan daha çok motive oluyor yaptığı işten zevk alıyor, sonucunda daha güzel eserler çıkıyor....Üstadım ne demek.her zaman.bende adıma.size her türlü katkıyı sağlamaya hazırım verilen hizmete sadece "Teşekkür"ile gecistirilmemesi gerekir buna inanan biri olarak bu oluşumu hep destekledim.Bir bedel ödenmeli diye düşünüyorum...Motivasyon olarakta eser sahibinin buna büyük ihtiyacı vardır...Sevgiler Üstadim
Kesinlikle katılıyorum destek çok önemli, insan daha çok motive oluyor yaptığı işten zevk alıyor, sonucunda daha güzel eserler çıkıyor....
ULTİMATE ROM 9.1.10
Aleykümselam hocam teşekkür ederim güzel yorumlarınız için,,Hocam selam, romu 2 gündür kullanıyorum, mükemmel. Redmi note 4 kullanan arkadaşlar tereddütte kalmadan yükleyebilir.
Aleykümselam hocam teşekkür ederim güzel yorumlarınız için,,
ULTİMATE ROM 9.1.10