Ufak tefek bug'lar...

gurcano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi Note
Konular
17
Mi note MIUI 5.6.18 kullanıcısı olarak bazı buglar var. Bilmiyorum sadece bende mi, genel olarak böyle mi?

1. Telefon kilitli iken arama geldiğinde, görüşme bittikten sonra telefon kilidi açık kalıyor. Gelen arama bitince tekrar kilit ekranına dönmeli bence. iPhone'da böyleydi.
2. Rehberde en sağdaki harflere tıklayarak ilerlemek istediğimde O harfinin altındaki hangi harfe basarsam basayım yine O harf sırasındaki isimler gözüküyor. Mesela T'ye veya Z'ye basıyorum O'ya gidiyor. Daha altlara gitmem gerektiğinde manuel kaydırmam gerekiyor.
3. Bildirim geldiğinde uygulamanın kulağında kaç bildirim gelirse gelsin 1 yazıyor. Mesela whatsappta 15 tane okunmamış mesaj geldiyse bile sadece 1 yazıyor.

Şimdilik fark ettiklerim bunlar.

decepticon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağdaş
Cihazım
Mi4 W
Konular
6
1. maddeye dikkat etmedim ama diğerleri için şöyle diye yorum yapmıştım kendim, 2. maddede 'o'harfinde ve altındakilerde yeterince isim kayıtlı olmadığından onları direk 'o' sekmesinde gösteremiyor en yakın olanına atıyor. 3.deyse whatsappdan 1 tane bildirimin var içine girince görüyorsun kaç tane olduğu şeklinde olması bence daha güzel öbür türlü sabah bi uyanıyorsun 500 mesaj gösteriyor bakasın gelmiyor. Bunlar bug.dan çok seçim gibi xiaomi bu şekilde yapmayı uygun görmüş alışınca hiç sıkıntı olmuyor diye düşünüyorum.

Oyla:

gurcano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi Note
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
decepticon' Alıntı:
1. maddeye dikkat etmedim ama diğerleri için şöyle diye yorum yapmıştım kendim, 2. maddede 'o'harfinde ve altındakilerde yeterince isim kayıtlı olmadığından onları direk 'o' sekmesinde gösteremiyor en yakın olanına atıyor. 3.deyse whatsappdan 1 tane bildirimin var içine girince görüyorsun kaç tane olduğu şeklinde olması bence daha güzel öbür türlü sabah bi uyanıyorsun 500 mesaj gösteriyor bakasın gelmiyor. Bunlar bug.dan çok seçim gibi xiaomi bu şekilde yapmayı uygun görmüş alışınca hiç sıkıntı olmuyor diye düşünüyorum.

Yani sizde de Z'ye basınca bile O harfine mi dönüyor?
Bende O harfinin altında çooook sayıda isim var ve bazen Z'ye kaydıra kaydıra gitmek sıkıcı oluyor...

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
@gurcano

1.madde bende sorunsuz. Arama geldiğinde kilit açılıyor konuşuyor ve kapattığımda tekrar kilit ekranına dönüyor.

2. Madde bende sorunsuz. Hangi harfe tıklarsam o kişiye gidebiliyorum.

3.maddede @decepticon ile aynı fikirdeyim. Email ve diğerlerinde sorunsuz. Whatsapp için bende yerinde bi fikir olmuş. Messenger içinde olabilir aslında.

GM Discovery Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi.

Oyla:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
2 madde ben de arkadaşın dediği gibi PQR harflerine basınca O ya atıyor. A ve R de isimler mevcut STU harflerinde sıkıntı yok lakin U nun altındaki harfler U ya atıyor garip.

Mi note

Oyla:

decepticon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağdaş
Cihazım
Mi4 W
Konular
6
gurcano' Alıntı:
decepticon' Alıntı:

Yani sizde de Z'ye basınca bile O harfine mi dönüyor?
Bende O harfinin altında çooook sayıda isim var ve bazen Z'ye kaydıra kaydıra gitmek sıkıcı oluyor...

Z'ye basınca V'ye atıyor z'de kayıtlı 2 kişi var y'de kayıtlı 5kişi var  o yüzden direk V'ye atıyor onun haricinde böyle yapan pek fazla harfde yok bende ...

Oyla:
Üst Alt