Yardım Ucuz Xiaomi Cihazları

Xiaomi Mi5™

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mavi
Cihazım
Blue Whale
Konular
17
Merhaba, bugün şans eseri bir gruba denk geldim ve fiyatları piyasaya oranla çok ama çok ucuzdu. Bunun sebebinin cihazların yurtdışından geldiği için dedi. Yani garantisi yok, ve IMEI kaydı kendisi yapıp veriyor. Bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim. Fiyatları aşağıdaki gibidir

Mi NOTE10 6/128 2950₺
NOTE10 PRO 8/256 3450₺
Mİ9T 6/128 2000₺
Redmi Note8 4/64 1250₺
Redmi Note8 6/128 1450₺
Redmi Note8 Pro 6/128 1700₺
Redmi Note8 Pro 6/64 1600₺
Redmi Note6 Pro 4/64 1100₺
Redmi Note7 6/64 1250₺
K20 PRO 8/256 2750₺

Crux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Konular
0
Farklı cihazların imei'si atılarak kullanıma hazır hale getiriliyor. Garantisi yok cihazların.

Xiaomi Mi5™

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mavi
Cihazım
Blue Whale
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı cihazların imei'si atılarak kullanıma hazır hale getiriliyor. Garantisi yok cihazların.
Bu durumda bu cihazları almak mantıklı mı? Veya bu şekilde ucuza vermesi normal mi?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Kimse söyleyememiş ben söyleyeyim... :D

Onlar kaçakçı ve sattıkları cihazlar da kaçak hocam. IMEI'ler çakma, garanti yok.

Kullanıp kullanmama kararı tabii ki sizin ama forumda pek çok kişi bu şekilde kullanıyor. Devlet de son dönemlerde kaçak telefonların üzerine çok düşmeye başladı. Yani patlayana kadar kullanırsınız ama sonrasını bilemem. Mantıklı mı değil mi karar sizin :)

Xiaomi Mi5™

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mavi
Cihazım
Blue Whale
Konular
17
Kimse söyleyememiş ben söyleyeyim... :D

Onlar kaçakçı ve sattıkları cihazlar da kaçak hocam. IMEI'ler çakma, garanti yok.

Kullanıp kullanmama kararı tabii ki sizin ama forumda pek çok kişi bu şekilde kullanıyor. Devlet de son dönemlerde kaçak telefonların üzerine çok düşmeye başladı. Yani patlayana kadar kullanırsınız ama sonrasını bilemem. Mantıklı mı değil mi karar sizin :)
Güvenilir şekilde nasıl alabiliriz?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Şöyle düşün o cihazların garantisi yok bişey olursa cihaza düzgün bi teknik servise parasını verip yaptırman gerek ama zaten garantide kullanıcı hatası diyip para koparabilmek için çaba sarfediyo tüketici hakları hakem eyeti uğraş dur ondan sonra.
imei atılmış cihazlar olursa kapanırsa tekrar attırıp kullanıyon ben 9 aydır kullanıyorum sıkıntı yok.
ek olarak 1 hafta fabrikasyon hatalara karşı garanti veriyolar diye biliyorum bi sorun isterseniz kendilerine.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Güvenilir şekilde nasıl alabiliriz?
En güvenlilir şekilde garantili olarak resmi satıcılardan alabilirsiniz. Güvenilirlik azaldıkça da fiyat belirttiğiniz seviyelere kadar -ve hatta daha da altına- düşüyor.

Xiaomi Mi5™

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mavi
Cihazım
Blue Whale
Konular
17
Şöyle düşün o cihazların garantisi yok bişey olursa cihaza düzgün bi teknik servise parasını verip yaptırman gerek ama zaten garantide kullanıcı hatası diyip para koparabilmek için çaba sarfediyo tüketici hakları hakem eyeti uğraş dur ondan sonra.
imei atılmış cihazlar olursa kapanırsa tekrar attırıp kullanıyon ben 9 aydır kullanıyorum sıkıntı yok.
ek olarak 1 hafta fabrikasyon hatalara karşı garanti veriyolar diye biliyorum bi sorun isterseniz kendilerine.
Nereden aldınız?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Ben telefoncu arkadaşımdan aldım ama Xiaomi Türkiye ve XİAOMİ MOBİL CİHAZ SATIŞ PLATFORMU facebook grubundan alabilirsiniz çevrem ve bi kaç akrabamın alışverişi olmuştu zaten şuan telefoncu dükkanlarıda bayi garantisi adı altında bu şekilde garantisiz imeili satış yapıyor bi çoğu.

Üst Alt