Üçüncü taraf temaları desteklenmemektedir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DreDroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Tıp Öğrencisi
Konular
31
Mi3 cihazım için en.miui forumdan temalar indirdim ama temayı hafızadan yükle diyorum yüklüyor,  uygula diyorum sonra yetki alınıyor fln diyor sonra 'Üçüncü taraf temaları desteklenmektedir' hatası veriyor. Yardımcı olur musunuz değerli hocalarım? 

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
sbircek' Alıntı:
catlax66' Alıntı:
@sbircek yanlış hatırlamıyorsam tema designer e kayıt olan kişiler manuel tema yüklemesi yapabiliyor, çünkü ben resmi romlarda dahil tüm romlarda hafıza kartıma indirdiğim temaları yükleyip aktif edebiliyorum. 

Özür dilerim, ilk kez miui kullanıyorum (mi3) o yüzden anlatamamış olabilirim. Amacım tema yapmak yada yaptığım temayı paylaşmak değildi. Forumdan manuel olarak indirdiğim mgz yada mzg :) uzantılı temaları kurarken sorun yaşıyorum. Bunun için wsmtools diye bir uygulama yükledim orda temalara izin verdim ve bu indirdiğim temaları kurabilmemi sağladı sanırım doğru yoldayım ancak bu seferde restar ediyor cihaz, bunun içinde şöyle bir çözüm buldum istediğim temayı yükledikten sonra wsm tools u deaktif ediyorum ve restart sorunundan kurtuluyorum, başka bir temaya geçmek için yine aktif edip temayı kurup tekrar deaktif ediyorum wsmtoolsu aktif kalırsa restart yaşıyorum. Sanıyorum versiyon yada bilmediğim başka bir sebepten sorun yaşıyorum.
WsmTools ile çakışma oluyordu, bu sorun giderildi mi hatırlamıyorum. Yani eskiden böyle bir sorun vardı zaten.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Sorunuz cevabı aşağıdaki konuda ve S.S.S. bölümünde bulunabilir. Konu kapatılmıştır.

http://www.forum.miuiturkiye.net/konu-tema-yukleyemiyorum.html

http://www.forum.miuiturkiye.net/konu-sikca-sorulan-sorular.html

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt