Yetkili hesabı nasıl nereden alabiliriz?
hocam merhaba yetkili hesabınız duruyor mu halen mi 8se cihazımı susturdumMerhabalar.2 ay once cihazim brick oldu.2 aydir ugrasiyorum denemedigim yontem kalmadi.Bu yöntemi de denedim ama sonuc alamadim.3 defa yetkili hesap aldim.1kere ucretli 2 kere xiaomi forumuna basvuru yaptim 2 defa yetki verdiler.Sonuc resimdeki gibi.Yetkili hesabi onayliyor sonra bu dumpy adli dosyayi yazdirirken donuo kaliyor
hocam merhaba bana yardımcı olurmusun istanbul sancaktepedeyimHerkese merhaba yetkili hesabım mevcuttur İstanbul içi yardımcı olabilirim yüzyüze
hocam yetkılı hesap nasıl alabılırız yardımcı olabılırmısınız tşk ederımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba arkadaşlar, rom atarken yanlışlıkla bootloader kilidini kapatan arkadaşlar malesef cihazlarını açamıyor. Yetkili mi hesabı gerekiyor, edl modu ile rom atmak için. Yabancı forumda bununla alakalı bir paylaşım yapıldı. Buraya aktarıyorum.
Brick olan cihaz için, yetkili hesap almanın maliyeti 25 $ (150 ₺)
Çözüm;
S-UnlockLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediradında bir web sitesi . Brick olan cihaz için yetkili bir hesap satın alabiliriz. Bu hesapların süresi sitede mevcuttur.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Telefonu Kurtarmak İçin İhtiyacamız Olan Şeyler;
1- ADB / Fastboot sürücüleri:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2- MiFlash2018:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
3- Orijinal Fastboot Dosyası:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
4- Orijinal Usb Kablosu
5- Yetkili Hesap:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
6- Testpoint
Bunlar hazır olduktan sonra.
1- Cihazın arka kapağını açın ve pil bağlantısını kesin.
2- ADB / Fastboot sürücülerini ve Mi Flash programını yükleyip, bilgisayarı yeniden başlatın.
3- Testpoint noktasına (üstte nerde olduğu işaretlendi) örnek videodaki gibi cımbız ile temas yaptırıp, usb kablosunu bilgisayara bağlayın.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız4- Siteden aldığınız yetkili hesap giriş yapıp ilgili romu kurmaya başlayabilirsiniz.
NOT: İşlem riskli olduğu için, ne şahsım ne de miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumlu değilim !
hocam yetkılı hesap nasıl alabılırız yardımcı olabılırmısınız tşk ederım
merhaba hocam benim cihaz redmi note 8 pro .. bende brick yaptım yekili hesap istiyor.. nasıl yapabiliriz.Herkese merhaba yetkili hesabım mevcuttur İstanbul içi yardımcı olabilirim yüzyüze
Bu siteye kredi nasıl ekleriz ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba arkadaşlar, rom atarken yanlışlıkla bootloader kilidini kapatan arkadaşlar malesef cihazlarını açamıyor. Yetkili mi hesabı gerekiyor, edl modu ile rom atmak için. Yabancı forumda bununla alakalı bir paylaşım yapıldı. Buraya aktarıyorum.
Brick olan cihaz için, yetkili hesap almanın maliyeti 25 $ (150 ₺)
Çözüm;
S-UnlockLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediradında bir web sitesi . Brick olan cihaz için yetkili bir hesap satın alabiliriz. Bu hesapların süresi sitede mevcuttur.
Telefonu Kurtarmak İçin İhtiyacamız Olan Şeyler;
1- ADB / Fastboot sürücüleri:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2- MiFlash2018:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
3- Orijinal Fastboot Dosyası:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
4- Orijinal Usb Kablosu
5- Yetkili Hesap:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
6- Testpoint
Bunlar hazır olduktan sonra.
1- Cihazın arka kapağını açın ve pil bağlantısını kesin.
2- ADB / Fastboot sürücülerini ve Mi Flash programını yükleyip, bilgisayarı yeniden başlatın.
3- Testpoint noktasına (üstte nerde olduğu işaretlendi) örnek videodaki gibi cımbız ile temas yaptırıp, usb kablosunu bilgisayara bağlayın.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız4- Siteden aldığınız yetkili hesap giriş yapıp ilgili romu kurmaya başlayabilirsiniz.
NOT: İşlem riskli olduğu için, ne şahsım ne de miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumlu değilim !