Merhaba korkmanıza gerek yok bu cihazda brick olma ihtimali yok sadece mi hesabınızdan çıkış yapıp öyle twrp flaşlayın birde kilit ekranındaki şifreyi kaldırın vereceğim linkteki twrp sürümü şuan en stabil olanıdır
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam bl kilit açılmasını bekliyorum, sanırım ilk defa yaptınız bunu, bende ilk defa yapacağım haftaya. işlemleri tek tek bana yazar mısınız, sizi rehber almak isterim.
Hocam merhaba, tek tek yapabilecek kadar bilgi birikimim yok maalesef. Ben de forumdan gördüğüm, okuduğum konularla sora sora yaptım. Ama sıralandırmak gerekirse;
- BL açıldıktan sonra ilk işiniz güncel usb sürücüler ve adb driver kurmak oluyor.
- Sonrasında adb driver yardımıyla uygun, güncel twrp'i flashlamak gerekiyor.
- Twrp yüklendikten sonra gerekli adımları yine forumda ve internet de konuları mevcut, yüklemek istediğiniz romu telefon hafızasına atıp twrpde install menüsünden yüklüyorsunuz.
Daha detaylı kısımları da var tabi, ama dediğim gibi ilk defa yaptım bu işlemi. Hata da yaptım, ama sağolsun sabırla yardımcı olan kişiler var
Stoya hocamız gibi. Yardımlarıyla bir şekilde çözdüm, sizin de yapacağınıza eminim. Takıldığınız bir yer olursa yazarsınız.