Soru ücretli onarım başlıklarını kimler açabiliyor ?

aratahmet01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi 9a
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
android 4-13
Telefon Modeli
xioami
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
çoğu cihazda frp kırabiliyorum cihazları brickten kurtarabiliyorum yazılım yükleme imei atma vesaire bu konulara aşinayım ücretli onarım konularını herkes açabiliyormu yoksa sadece doğrulanmış teknik servislermi açabiliyor acaba?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
433
çoğu cihazda frp kırabiliyorum cihazları brickten kurtarabiliyorum yazılım yükleme imei atma vesaire bu konulara aşinayım ücretli onarım konularını herkes açabiliyormu yoksa sadece doğrulanmış teknik servislermi açabiliyor acaba?

• 1.1. Konu Açma Yetkisi : Forumumuz içerisinde bulunan Ücretli Onarımlar alt forumunda -bundan sonra alt forum olarak bahsedilecektir- ücretli destek sunmak için konu açmak isteyen üyelerimizin en az 6 aylık üyeliğe veya teknisyen forum rütbesine sahip olmaları gerekmektedir. Teknisyen olmayan kullanıcıların ilgili forum altında sadece bir konusunun bulunmasına izin verilmektedir.
Üyeliğiniz henüz çok yeni. Üyeliğiniz 6 ayı doldurduktan sonra konu açabilir ve ücretli destek sunabilirsiniz fakat şu anda maalesef konu açmanız veya üyelerimize ücretli destek sunmanız mümkün değil.

Oyla:
Üst Alt