Soru Type-C to Hdmi

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Type C yi hdmi a çeviren kablo ile mi5 telefonumu televizyona bağlayabilir miyim ? Güç konusunda bir sıkıntı olur mu ?

naniknanik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali KARLI
Cihazım
Xiaomi Mi4
Meslek
muhasebe
Konular
3
Merhaba,
benzer bir konuyu açmıştım. yardım bölümünde. gerekli cevapları aldım. sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular. maalesef öyle kablo ile mi5 bağlanmıyor. hatta tekno mağazalarda bizzat test ettim değişik ürünlerle. o şekilde bağlanan telefonların çoğunda MHL standardı var. o tip dönüştürücülerin çoğu MHL standartına göre yapılmış. Mi5 için olmuyor bunlar. bazı ürünlerin kutusunda karekod vardı. direkt taratıp telefonla uyumlu mu diye bakılabiliyordu. en son çözüm olarak google chromecast üründe karar kıldık. ben almadım ama kullananlar memnun görünüyor. onu bir incele derim.

http://forum.miuiturkiye.net/konu/usb-type-c-to-hdmi.7247/

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanıtın için sağol tamda almıştım birşey geri iptal ettim. Bu chromecast a baktimda çok pahalı ya :( artık aynı işlevi gören ucuz ürünlere bakicaz :D

naniknanik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali KARLI
Cihazım
Xiaomi Mi4
Meslek
muhasebe
Konular
3
işte forum kardeşliği :) valla ben tekno marketlerde baya bi yüzsüzlük yapıp tek tek denettim. boşuna almaktansa görmüş olalım. sonra forumdan cevaplar gelince işin aslını da öğrendim. xiaomi yenisini yapana kadar en iyisi bu. bakalım belki kendi ürününü çıkarır.

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
20 liralık dandik ekran kartım ile 2006 model pcyi (pc demeye şahit ister) hdmi ile tv ye baglayabiliyorum ama 1300 liralık telefonumu bağlamak için 200 tl gerekiyor ya :D hayallerim yıkıldı tv ye bağlayıp Digiturk gibi yapacaktık daha of be :D

naniknanik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali KARLI
Cihazım
Xiaomi Mi4
Meslek
muhasebe
Konular
3
biz de aynı hevesteydik. sırf lig tv için bu kadar uğraştık. hayırlısı diyelim. bekleyip göreceğiz..

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11

Şöyle birşey buldum acaba ne kadar işe yarar ? Bilgisi olan var mı ? Videolarını izledim hafif bi gecikme var ama filmlerde ne kadar etki eder ses ile video senkronizasyon sorunu olurmu sizce ?

gunebakanweb

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
Bu cihaz smart olmayan hdmi girişli tv leri kablosuz bağlantı yapılabilir hale getiriyor.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar aynı sorunu pek çok farklı cihazda yaşayan biri olarak benim çözümüm Android TV Box oldu. 20-30$'lık en ucuzlarından bir tane aldım şimdi akşamları eve gidince TV Box üzerinden dizimi, filmimi çok rahat bir şekilde izliyorum, hem şarj sorunu da olmuyor. En pratik ve en ekonomik çözümü ben bu şekilde buldum :)

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Arkadaşlar aynı sorunu pek çok farklı cihazda yaşayan biri olarak benim çözümüm Android TV Box oldu. 20-30$'lık en ucuzlarından bir tane aldım şimdi akşamları eve gidince TV Box üzerinden dizimi, filmimi çok rahat bir şekilde izliyorum, hem şarj sorunu da olmuyor. En pratik ve en ekonomik çözümü ben bu şekilde buldum :)

Hocam iyi fikir ama işte max butcem 50 tl ona göre bi çözüm arıyorum bende. Öğrenciyim öyle bir iki gün daha biriktirip de kalitelisini almak gibi bi durumum yok çalışmıyorum yani. Ama olur da para bulursam android tv box a yönelirim. :)

Edit: iş görür mü ?

(11 dolar kargo ücretini görünce vazgeçtim.)

Son düzenleme:
Üst Alt