Yardım Type-C Kulaklık Dönüştürücü

afrasyab33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi6
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.1.0
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba,Mi 6 kutusundan çıkan kulaklık dönüştürücü kullandıktan kısa süre sonra bozuldu.Kablosunun yıpranması sebebiyle.İnternetten farklı bir dönüştürücü daha aldım belli bir süre sonra maalesef oda bozuldu.Sanırım kablo kalitesiz olduğu için içinde kopukluklar oluyor.

Sizlerin aldığı dönüştürücü veya Type-C kulaklık önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

yasintasdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
aliexpress güzelde gelme süresi kaybolma riski..20-30 tl lik ürünler için okadar beklemek bana mantıklı gelmiyor.yedek parça gelene kadar telefonu satmış bile oluyoruz:)
Artık eskisi kadar geç gelmiyor ürünler. 7 parça sipariş verdim. 2 tanesi 10 günde geldi. Diğer 5ini bekliyorum. Bu hafta alırım sanırım 3 tanesini daha :)

Oyla:

Kasimkilic

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kasım
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
0
Arkadaşlar benim kulaklık girişinin içinde Jack kırıldı. Kendim çıkardım ama çıkarırken hasar verdim galiba ses bulanık geliyor. Bluetooth kulaklık var ama pubg oynarken ses gecikmeli geliyor. Ben de xiaomi kulaklık dönüştürücü aldım ama android desteklemiyor diye hata verdi. Oysa 3.5 mm girişli tüm telefonları destekliyor yazıyordu özelliklerinde. Lütfen yardım edin.

Oyla:
Üst Alt