Çözüldü Type-C (2m) kablo tavsiyesi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
Merhabalar,

Bu üçüncü kablo değişimim fakat işin ilginç tarafı kablo dayanmıyor.Muhtemelen şu telefona takılan uç kısmını çok bükmemden kaynaklı sürekli bozuluyorlar.Şimdi bana kopmaya,gerilmeye falan dayanıklı bir type-c hızlı şarj destekli kablo lazım ve bu kablo minimum 2 metre olmalı :)

Tavsiyelerinizi alabilir miyim ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Linkteki satıcıdan aldım hocam,fiyatı 43 TL (2metre için)

Hocam ilan açıklamasında max. 2A akım verebildiği belirtilmiş. Bu kabloyla hızlı şarj yapabiliyor musunuz? Akımı test etme imkanınız var mı acaba?

Oyla:

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
Hocam ilan açıklamasında max. 2A akım verebildiği belirtilmiş. Bu kabloyla hızlı şarj yapabiliyor musunuz? Akımı test etme imkanınız var mı acaba?

Ürün dün elime ulaştı,satıcı arkadaş yanlışlıkla 100cm olanını yollamış yarın değişime gidecek ama ben yine de kutusundan çıkarıp inceledim,kablo yapısı ciddi anlamda çok sağlam ve led gayet hoş duruyor type-c tarafında.
Ampere uygulaması ile test etmeye fırsatım olmadı ancak cihaza taktığımda "Hızlı şarj ediliyor" ibaresi vardı,Mi5 için %0'dan %100'e tahmini dolum süresi 1 Saat 4 dakika olarak görünüyordu.Yani destekliyordu hocam muhtemelen..

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt